Ne propustite

Besplatni koncert Begina i Mate Bulića u Makarskoj

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularni BEGINI i legendarni pjevač MATE BULIĆ poznat i kao „Kralj dijaspore“ svojim će nastupom u Makarskoj otvoriti klub ''IL GIARDINO'' koji je domaćin ovogodišnjeg MAKARSKA SUMMER FESTA.

Mate Bulić najavljuje i svoj veliki slavljenički koncert koji će na jesen održati u Zagrebu. Iza ovog u narodnu omiljenog pjevača 30 je godina uspješne karijere. Na okrugli jubilej Bulić će svoje fanove počastiti i novim pjesmama.

Pogledaj i ovo Marko Perković Thompson sprema se spektakl Thompson se vraća na pozornicu nakon duge pauze, poznato je i tko će mu se pridružiti na koncertu!

Petkom s Petkom - Begini iznenadili maturanticu za 18. rođendan

Atmosferu u Makarskoj 12. srpnja u „IL GIARDINU“ nesumnjivo će zagrijati i popularni BEGINI čiji je album ''Za sve moje bivše'' tjednima bio najprodavaniji album u Hrvatskoj. Miljenici ženskog dijela publike odličnim su nastupima nametnuli novu dimenziju tamburaške glazbe u Hrvatskoj. Milijunski pregledi njihovih pjesama na internetu govore da su u suradnji s poznatim glazbenikom Ivanom Zakom pronašli odličan ''recept'' za tamburašku glazbu budućnosti.

Hitovima ''Za sve moje bivše'', ''Obriši suze'', ''Napala me s leđa'', ''Dolazi trideseta'', ''Kad si birala'', i posljednjim singlom ''Prezime'' stekli su tisuće obožavatelja diljem Hrvatske i regije.

Subotnjim nastupom u Makarskoj Begini započinju svoju turneju po obali. Popularni tamburaši u rujnu će nastupiti na festivalu u Požegi. Za „Aurea fest“ već je spremna pjesma iz glazbene radionice njihovog producenta i tekstopisca Ivana Zaka. Dečki fanovima poručuju – Uskoro vam darujemo još jedan hit.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene