Nova pjesma

Begini od srca žele 'Sretan Božić svakome!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova pjesma Begina stigla je u pravi trenutak!

Svima poznata božićna melodija pjesme „Sretan Božić svakome“ po prvi put je aranžirana u ovom stilu uz glazbene niti prekrasnog zvuka tambure.

Pogledaj i ovo IN magazin: Begini - 13 izgubio voljenu osobu Pjevač Begina otkrio što ga je naučilo da ne uzima život zdravo za gotovo: "Treba biti što više vremena s najmilijima"

Za ovu bezvremensku pjesmu koja već godinama mnogim obiteljima uljepšava Božić, Begini su snimili video spot koji idiličnim slikama savršeno prati melodiju i tekst!

Okršaj tamburaša: Begini i Mejaši u borbi na štiklama

Obiteljsku idilu u novom spotu Begina osmislio je i upakirao u finalan proizvod redatelj Igor Vignjević. Za prekrasni ambijent najzaslužnija je lokacija, odnosno interijer 'Čarobne kolibe' koja je smještena u skrovitom i borovom šumom okruženom mjestašcu Hlevci u blizini Ravne Gore.

Pjesma „Sretan Božić svakome“ u originalu je zapravo jedna od najpopularnijih svečanih pjesama diljem svijeta, a potiče iz Walesa, jedne od četiri države Ujedinjenog Kraljevstva. Za aranžman ove verzije pobrinuo se Luka Kovačić.

A zašto su popularni Begini baš ovu pjesmu odlučili otpjevati, otkriva nam pjevač Mario Budišćak: 'Božić je vrijeme veselja, smijeha, ljubavi i druženja s najdražima, a božićne pjesme uvijek su bile veliki dio te čarolije. Unutar benda shvatili smo da je ova pjesma svakom članu posebnija od ostalih i odlučili smo je bar za jedan Božić učiniti 'svojom' kako bi i mi drugima mogli uljepšati blagdane!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene