'STRANCI'

POSLUŠAJTE Bang Bang novim singlom najavljuje rad na drugom albumu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Bang Bang prošle godine je osvojila nagradu Porin u kategoriji 'Najbolji novi izvođač', a sada drugim albumom otvaraju novo poglavlje.

Nakon što je s pjesmom 'Ne zaboravi me' predstavljen i posljednji singl s albuma 'Bez obzira na sve', zagrebačka grupa Bang Bang predstavila je novi singl 'Stranci' s kojim najavljuju i rad na drugom studijskom albumu.

Pogledaj i ovo Bang Bang (FOTO: Ljubo Zdjelarević) "bolje sutra" Naš bračno-glazbeni par otkrio nam je kako su proveli karantenu, ali i detalje o petom povratku na posebnu pozornicu

'Pjesmom 'Ne zaboravi me' zatvorili smo prvo poglavlje Bang Bang-a i najavili neke nove glazbene avanture koje možete očekivati na drugom albumu. Kao i do sada, i u ovoj pjesmi koketiramo s različitim, nama novim zvukovima, ali smatram da i dalje Bang Bang potpis ne gubi na svojoj autentičnosti', dodao je autor i frontmen benda Hrvoje Prskalo.

'Stranci' donose ljubavnu priču para čiji odnos nakon nekog vremena postaje sve hladniji i isprazniji. Na žalost, ili na sreću, i sama sam proživjela slične situacije pa mi emotivno i nije bilo teško ući u ovu pjesmu. Dapače, takve teme i 'zadatke' doživljavam kao veliki pjevački i interpretacijski izazov, a takvih izazova na sljedećem albumu neće nedostajati', komentirala je pjevačica benda, Lara Antić.

Kao i sve pjesme Bang Bang-a, 'Strance' autorski potpisuje Hrvoje Prskalo, dok je u aranžmanu sudjelovao i ostatak benda.

Podsjetimo, Bang Bang je 2015. godine osvojio nagradu Porin u kategoriji 'Najbolji novi izvođač', te još nekoliko prestižnih nagrada među kojima valja istaknuti nagradu 'Music pub Zlatka Turkalja' za najbolji album 2015. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene