456619
456619
456619
456619
456619

SAVRŠEN DUET Emocije i strast između glazbenog para

  • , 10.11.2016., 10:51
  • Autor:
  • komentara

Amel Ćurić u Zagrebu je snimio spot za pjesmu Kost s prelijepom Eminom Jahović Sandal. Spotu se smiješi sudbina velikog hita.

 
 
 
 
Amir Ćurić, Emina Jahović Sandal (Screnshoot: YoutTube)
Amir Ćurić, Emina Jahović Sandal (Screnshoot: YoutTube)

Iako posljednji singl Amela Ćurića"Mijenjam ovaj grad" još uvijek odlično kotira na domaćim top listama i već se 6 tjedana nalazi na listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, Amel je pripremio novo iznenađenje za svoje fanove. Prošli tjedan je u Zagrebu snimio spot za pjesmu "Kost" koju pjeva u duetu s jednom od najljepših žena u regiji - Eminom Jahović Sandal.

Amir Ćurić, Emina Jahović Sandal (Screnshoot: YoutTube)

Redateljsku ulogu novog Amelovog spota preuzeo je jedan od najpoznatijih hrvatskih redatelja Dario Radusin koji je ujedno i direktor fotografije. Spot je sniman filmskom kamerom po visokim standardima.

Iako je snimanje trajalo cijeli dan i noć, odlično raspoloženi Amel i Emina izuzetno su zadovoljni rezultatom. "Napravili smo odličan posao, pjesma je fantastična, spot je nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni napravljenim, a ja sam posebno sretan što je sve ispalo kako treba jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osjetiti.", rekao je Amel Ćurić.

Amel Ćurić (Foto: Anastazija Vrzina)

Publika je s nestrpljenjem čekala ovaj duet jer im je svima bilo prilično iznenađenje zajedno vidjeti Eminu i Amela. Emina Jahović, supruga poznatog turskog pjevača Mustafe Sandala, i Amel izuzetno su vokalno jaki pjevači, a svoje su prijateljstvo napokon pretočili i u poslovnu suradnju. Rezultat je i više nego odličan!

"Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svidjeti pjesma "Kost", kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Vjerujem da će se dugo slušati," zaključila je Emina Jahović.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se