457344
457344
457344
457344
457344

YAMMATOVO 2 - Tulum o kojem će svi pričati, uživo na DNEVNIK.hr

  • , 16.11.2016., 19:05
  • Autor:
  • komentara

Interes je golem. Svi koji ne uspiju na Yammatovo 2 - na DNEVNIK.hr-u mogu gledati prijenos uživo.

 
 
 
 
Sve je spremno za Yammatovo 2 (VIDEO: IN magazin)
Sve je spremno za Yammatovo 2 (VIDEO: IN magazin)

Najtraženija pozivnica u Zagrebu, ali i šire, ovih je dana svakako pozivnica za Yammatovo 2 fueled by Cockta - događanje u organizaciji zagrebačkog radija Yammat FM koji u petak 18.11. u Laubu dovodi grupu ABC i Zagreb Stars simfoničare pod ravnanjem Oskarovke Anne Dudley.

Zbog iznimno velikog interesa, a ograničenosti kapaciteta Laube - Yammat FM radio u dogovoru s managementom grupe ABC i Anne Dudley, te svojim medijskim partnerima Novom TV i Iskonom, omogućit će svima onima koji nisu u posjedu pozivnice za Yammatovo 2, ili nisu u Zagrebu ili jednostavno nisu u Hrvatskoj – da putem prijenosa uživo na Dnevnik.hr platformi i 819.kanalu Iskona budu dio ove jedinstvene glazbene priče kojoj je na prvom mjestu Ljubav.

O Yammatovu smo razgovarali s Alenom Balenom, direktorom Yammat FM-a.

Otkud ideja za Yammatovo?
Od prvog dana emitiranja Yammat FM radija provlačila se inicijativa među prijateljima i slušateljima kako bi bilo dobro napraviti tulum koji bi obilježio nastanak i početak rada novog medija. Kako smo mi na Yammatu po svom društvenom kodu hedonisti (bilo da je u pitanju iće & piće, slobodno vrijeme, zabava, sport ili glazba) željeli smo da taj tulum bude nešto posebno i drukčije a da ne izgubi na jedinstvenosti i spontanosti.

Što je Yammatovo?
Yammat FM zamišljen je i pokrenut kao aktivna zajednica medijskih ambasadora dobre volje. U tom kontekstu, Yammatovo je okupljanje i druženje Yammatovaca kao i svih onih koji se tako osjećaju i razmišljaju. Yammatovo je i društveno odgovorno djelovanje kroz aktivno zagovaranje kvalitetnije i sretnije budućnosti, uz jedinstven glazbeni poklon zajednici i gradu u kojemu živimo i radimo.

Alen Balen (FOTO: PR)

Kako je došlo do prvog Yammatova s Marcom Almondom?
Na temeljima pozitivne energije i dobrih vibracija zaokruženih vrhunskom glazbom, nakon par mjeseci rada, vlastite želje i namjere artikulirali smo u Yammatovo. Marc Almond kao izvođač sa velikom sljedbom obožavatelja, koji nikada nije nastupao u Zagrebu, od prvoga trenutka nametnuo se kao logičan i prikladan izbor za prvo okupljanje i druženje. Prepuna Lauba i fenomenalna atmosfera oko Yammatova s Marcom Almondom bili su najljepša moguća potvrda svih naših želja.

ABC (FOTO: PR)

Drugo Yammatovo s grupom ABC i simfoničarima pod dirigentskom palicom Anne Dudley?
U fokusu ovogodišnjeg Yammatova je Ljubav. Alkemija koja nam je svima svakodnevno potrebna; Vama, nama, našim slušateljima i prijateljima, ali i Zagrebu i Hrvatskoj. Legendarni Sheffieldski pop-alkemičari, grupa ABC koju predvodi Martin Fry, prometnula se u daleko najprikladniji glazbeni izbor. Njihovi „Leksikoni Ljubavi“ će u svom prvom i drugom pop-simfonijskom čitanju (The Lexicon Of Love I & II) u pratnji Zagreb Stars Orchestra pod dirigentskom palicom Oskarovke Anne Dudley biti naša glavna, urbi et orbi poruka. Glazbena kulisa koju DJ setovima prezentiraju Siniša Švec prije a SMS Deutsch nakon koncerta u potpunosti će zaokružiti naše drugo Yammatovo.

Kakav je interes za ovogodišnje Yammatovo?
Deseci tisuća poziva, poruka i zahtjeva za pozivnicama za ovogodišnje Yammatovo govori nam da zajednica oko Yammata svakodnevno raste i okrupnjava se i puno brže nego smo i sami mislili. Nama je to znak kako ima nade za Ljubav ali i za sve nas koji jako vole Zagreb i koji Hrvatsku smatraju svojim domom. Domom u kojemu s punim pravom žele graditi sretniju budućnost za sebe i svoje najmilije. Ovo Yammatovo naša je glazbena oda nekom zajedničkom, ljepšem i boljem, ljubavnom sutra.

Yammatovo (FOTO: PR)

YAMMAT FM – JEDINSTVENA MEDIJSKA PRIČA NA HRVATSKIM PROSTORIMA
„Radio koji je sve pomalo, a ponekad samo radio“ – tako u jednoj rečenici Balen opisuje nešto manje od dvije godine rada i emitiranja najmlađe zagrebačke radijske postaje, Yammat FM. Smješten u Laubi, iznimno atraktivnom galerijskom prostoru na zagrebačkom Črnomercu, Yammat FM se svojim glazbenim, govornim i sadržajnim pristupom odmah na početku emitiranja nametnuo kao ozbiljna medijska alternativa postojećim radijskim/glazbenim programskim formatima u Hrvatskoj. „U našoj medijskoj kuhinji mješamo samo najbolje i najkvalitetnije glazbene namirnice s individualnim verbalnim začinima. Pažljivom programskom fermentacijom dobivamo glazbeno intenzivniji i temama aromatičniji program“ – govori o funkcioniranju vlastitoga medija Alen Balen, vlasnik i glavni urednik Yammata. Neponovljive radijske osobnosti Siniše Šveca, Milana Peha i Daniela Bilića začinjene glazbenim individualizmima Ivone Kovačević, Sms Deutscha, Tome Ricova, Zdravka Mamića Maminha, Nicka Colgana, Jogardea, Dina Milića, Borisa Poklepovića Bocce pa i samoga Balena – čine harmonijski temeljac začinjen vrhunskim glazbenim aromama po izboru pripovjedača svjetske klase poput Čede Prodanovića, Đele Hadžiselimovića i Roberta Knjaza… redom su to glavni sastojci programske recepture prema kojoj se svakodnevno krčka ovaj jedinstven glazbeni ratatouille. Umjesto deserta, dodajmo kako su Vijesti i emisije sve popularnijeg zagrebačkoga radija u sigurnim ženskim rukama i brzim tipkovnicama Lucije Čeč, Dubravke Bratoljić, Lorene Ouahchie, Martine Vazdar, Tene Škare, Mirele Pejaković-Levstek i Silvije Šeparović, uz među njima Brunu Perića.
Program Yammat FM-a na širem području Zagreba možete slušati na zemaljskoj frekvenciji 102.5 MHz kao i putem online playera koji se nalaze na stranici www.yammat.fm
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se