Odlična kompilacija

'40 najvećih klapskih hitova' u prodaji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klapski novi val' krenuo je krajem devedesetih sa obradama Gibonnijevih pjesama koje su otvorile put u srca mladih generacija koje nisu do tada uopće slušali klapsku glazbu stoga sad izlazi i ova odlična kompilacija!

nova Scardonina kompilacija '40 najvećih klapskih hitova' u prodaji! Nakon objave da će se uskoro naći na policama CD shopovima razveselile su nas pozitivne povratne informacije, upiti i narudžbe.

>> Bliži se Rab Summer Festival

Pogledaj i ovo showbuzz Glazbeni kviz Pamtite li devedesete? Pogodite autore ovih 25 'cro dance' hitova

'Ova kompilacija je naš trenutak kada smo rekli 'E to je to!' Nakon više od 10 godina ulaganja u stvaranje i promicanje klapskog zvuka u Lijepoj našoj i inozemstvu, mislimo da nitko nije pozvaniji napraviti ovakvu kompilaciju.

Ukomponirali smo stare pjesme sa novima, evergreene sa onima koje imaju predispoziciju to postati, pjesme koje starijama vraćaju neka sjećanja sa pjesmama zbog kojih i mladi danas pjevuše klapske…

'Često sam razmišljao zadnjih godina što bi se dogodilo sa našom zabavnom glazbom da se nisu pojavile nove generacije klapa koje su donijele sa sobom novi, moderniji pristup klapskoj glazbi.

Klape su odigrale ključnu ulogu jer su nam još jednom otvorile oči, pokazale kakvo nacionalno blago imamo i stvorile novi zvuk Dalmacije po kojem smo postali prepoznatljivi.

'Klapski novi val' krenuo je krajem devedesetih sa obradama Gibonnijevih pjesama koje su otvorile put u srca mladih generacija koje nisu do tada uopće slušali klapsku glazbu. Kasnije je bilo posve prirodno da se klape okrenu prema vlastitim pjesmama i donesu svoju glazbu koja je u doticaju sa novim vremenima. U svega nekoliko godina dobili smo pregršt sjajnih pjesama i klape kojim je sada potpuno normalno puniti stadione, arene, sportske dvorane. Ovaj album će sigurno biti'soundtrack' ne samo za ovo ljeto nego i za mnoga koja dolaze!', izjavio je Branko Paić, direktor Scardone, autor kompilacije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene