Završili hrvatsku turneju

2Cellos - 'Tu je sve počelo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

2Cellos su sinoć u Zadru napravili spektakl i završili s hrvatskom turnejom.

'Ovdje u Zadru, u crkvi Sv. Donata sve je počelo. Tu smo se prije 12 godina upoznali i odlučili početi svirati kao duet. Ovdje smo prvi put zasvirali zajedno, valjda večeras nećemo i posljednji', poručili su sinoć, praćeni ovacijama publike na prepunom Forumu u Zadru, Luka Šulić i Stjepan Hauser.

Poznatiji kao 2CELLOS, dečki su itekako dokazali da ovo neće biti njihov posljednji koncert u Zadru, jer su tri tisuće ljudi bacili u trans. Željna njihovog nastupa, publika je sa oduševljenjem prihvatila ovaj svjetski poznati dvojac, te na svakoj pjesmi pljeskala, tražila još i vikala - 'Bravo!'.

Zadarskim koncertom, 2CELLOS su završili sa hrvatskom turnejom, na kojoj su doslovno bez daha ostavili publiku i u Varaždinu, Osijeku, Puli i Zadru.

Prvi dio koncerta bio je rezerviran za mirnije kompozicije, a drugi dio za brže, svjetski poznate hitove, u njihovim aranžmanima.

Ideja i želja Stjepana i Luke je da klasičare uvedu u svijet rocka, i da rockere uvedu u svijet klasike, a čini se da im to itekako polazi za rukom. I dok su dečki svaku kap znoja dali na pozornici za publiku, publika im je vraćala duplo.

Zaista je bio doživljaj sinoć biti na ovom koncertu, o kojem će se sigurno smo, pričati još danima.

Podršku svojim kolegama došli su dati i Nina Badrić, Ivana Radovniković, Stefan Lupino...

Nakon koncerta, kako to i uvijek ide po rasporedu, bilo je rezervirano vrijeme isključivo za 2CELLOS i njihove najvjernije obožavatelje. Potpisivanje, fotkanje i druženje trajalo je oko dva sata, ali dečki nikoga nisu razočarali. Potpisivali su i bili na raspolaganju koliko god je to njihova publika htjela.
Stvarno moramo odati priznanje i reći kako ovaj dvojac zaista živi svoj san i na najljepši način, djeli ga sa svojom publikom.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene