Novi detalji

Vjenčanje godine: Goste će zabavljati iste zvijezde kao kod Kim i Kanyea!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prema nepotvrđenim informacijama među uzvanicima su Cate Blanchett, Matt Damon, Bono, Cindy Crawford, Brad Pitt i Angelina Jolie.

Popis zvijezda koje se ovog vikenda očekuju u Veneciji na vjenčanju američkog glumca Georgea Clooneya i britanske odvjetnice libanonskog porijekla specijalizirane za ljudska prava Amal Alamuddin sve je dulji no još nema nikakve službene potvrde sudionika četverodnevnog slavlja koje počinje u petak.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ukrao show' OBOŽAVAJU GA SVI Clooney sa suprugom posjetio Papu Franju!

Tim 40+: Slavni muškarci koji dobro nose svoje godine

Londonsku odvjetnicu, 36-godišnju Alamuddin, fotografi su snimili u srijedu u zračnoj luci u Milanu, dok nitko još nije ušao u trag Clooneyu. Mladenka je imala putnu torbu s odjećom oznake britanske dizajnerice Stelle McCartney i mediji nagađaju da se radi o vjenčanoj haljini.

Na vjenčanju će pjevati talijanski tenor Andrea Bocelli i američka pop pjevačica Lana Del Rey, piše Corriere del Veneto, dodajući da će većina slavnih odsjesti u elitnom hotelu Cipriani. Zanimljivo je i to što su ti izvođači zabavljali goste i na vjenčanje reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa. Gosti će se u subotu okupiti u palači iz 16 stoljeća na Canalu grande na svečanoj večeri.

To će biti Clooneyevo (53) drugo vjenčanje nakon četverogodišnjeg braka s glumicom Talijom Balsam sklopljenog 1989. Prema talijanskim medijima vjenčanje će obaviti bivši gradonačelnik Rima Walter Veltroni. Kum će biti suprug manekenke Cindy Crawford Rande Gerber a Amalina sestra Tala bit će kuma.(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene