Burna mladost

Bivša ovisnica: 'Ovo želim raditi do kraja života!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje', Kirstie Alley, priznala je da je bila luda za kokainom!

Za razliku od mnogih zvijezda, Kirstie Alley lude dane drogiranja i tulumarenja obavila je puno prije nego li je došla u Hollywood.

Pogledaj i ovo showbuzz buran život Glumila je u poznatim serijama i filmovima, ali medije je više punila zbog bizarnog kulta i brojnih skandala

Kirstie želi pronaći mlađeg muškarca koji bi obogatio njezin ljubavni život

U intervjuu s Howardom Sternom zvijezda 'Kafića Uzdravlje' iskreno je progovorila o svojoj čestoj konzumaciji droga dok je radila kao dizajnerica interijera u Kansasu u ranim 20-ima.

'Nisam se drogirala do 25. godine. Rastala sam se i počela izlaziti s dečkom u kojeg sam tada bila zaljubljena', rekla je glumica. 'Čula sam da te kokain učini plahim i sretnim i bila sam depresivna jer sam se rastala i uništila nečiji život. Stoga sam pomislila, probat ću ovo. Probala sam kokain i pomislila - o bože, ovo ću činiti svaki dan do kraja života', priznala je glumica.

Kokain je uzela na nagovor tadašnjeg dečka. Tada se nije osjećala introvertirano, no bojala se da će postati 'mrtvo puhalo' i potpuno poludjeti

Nekoliko godina kasnije, potresao ju je tragičan događaj - pijani vozač ubio joj je majku, a otac je bio teško ozlijeđen. Alley je priznala Sternu da ju je taj događaj posebno pogodio. 'Jasno je da sam i sama bila pod utjecajem opijata za vrijeme vožnje', rekla je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene