večeras!

Maro spašava Juditu od poludjelog Rocca!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Snažne emocije, uzbudljivi zapleti, isprepleteni odnosi, opasne spletke ostavit će vas bez daha – saznajte što će biti u večerašnjoj epizodi serije Zora dubrovačka!

Zora dubrovačka

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj 1.lipnja Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo

epizoda 86., ponedjeljak 17. veljače

Martin sumnja da ga Jana vara s Marom i to posebno nakon što među njenim stvarima pronađe njihovu zajedničku fotografiju sa Šipana. Jana to sve negira i pokušava manipulirati njime. No, da je Martin i dalje sumnjičav, Jana se uvjeri kad načuje njegov i Borisov razgovor u kojem ga Martin pita je li Janu ikad vidio s drugim muškarcem? 


Deša i dalje od Filipa krije svoje osjećaje, što Adela primjećuje, te ju pokuša oraspoložiti. Razgovara s njom i na koncu ju uspije nagovoriti da se pomoli Bogu te barem tako rastereti dušu.

Zora Dubrovačka: Željka dodatno će uzburkati živote omiljenih vam likova

Judita dolazi u Magdalenin stan gdje upada ravno u Roccovu klopku. Rocco nasrće na Juditu – želi joj se osvetiti za sve što mu je napravila. Krivi nju i njenu majku da su mu uništile život. Iako se Judita bori kao lavica, pa čak i ranjava Rocca nožem u nogu, on ju uspije svladati i pokuša silovati.

Nakon što je pročitao Juditino pismo, Maro zajedno s Matijom žuri u Grad. Njih dvoje dolaze do Magdaleninog stana gdje nalaze malu Zoru skrivenu u haustoru. Maro pojuri u stan i spašava Juditu od poludjelog Rocca. Rocco bježi, a Maro kreće za njim kako bi izvukao bilo kakvu informaciju o Maris te ga dostiže na trgu. Rocco izigrava potpunog luđaka, sve kako bi dobio na vremenu. Boris i Dživo zatiču Mara kako tuče Rocca te ih razdvajaju, a Maro objašnjava kako trebaju pod hitno od Rocca saznati gdje je Maris. Rocco se na to zloguko nasmije i ustvrdi kako je za Maris već sve kasno. I zaista, Rocco ju je ostavio na minskom polju. 

Ne propustite VEČERAS poslije Dnevnika Nove TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene