Nova epizoda

'Zora dubrovačka': Maris je bijesna na Janu, ne želi je više nikad vidjeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U večerašnjoj epizodi serije 'Zora dubrovačka' u 21.05 sati na Novoj TV pogledajte nove trenutke ljubavne priče koja je osvojila gledatelje.

Jana priznaje Maris da je sve bila Juditina ideja, ali joj Maris ne vjeruje. Smatra da je, čak i ako to je istina, Jana to napravila jer se htjela izvući iz Grada. Očajna i bijesna, kaže Jani da je ne želi vidjeti više nikad u životu, a sve to događa se u današnjoj epizodi 'Zore dubrovačke'!

>> Đivo Knego najfatalniji je muškarac Zore dubrovačke

Maro se zbližava s Matijom i nagovara je da napusti sklonište i krene s njim na neko sigurnije mjesto. Judita uspije nagovoriti Dešu da je ne izda Dživu. Deša nevoljko pristaje i dopusti joj da se pridruži bolničkom timu. S Dešom odlazi u Grad po lijekove i pomoć gdje ugledaju Magdalenu koja je nakon dana potrage s Dživom, nastavila očajnički tražiti svoju kćer. Kad je izgubila sve nade, prilazi joj Judita. Magdalena se šokira kad je ugleda.

Judita moli Magdalenu da ne govori Dživu da je ostala u gradu. Magdalena jedva pristaje, iako zbog toga ne može pogledati u oči Dživu, koji čini sve što može da nađe Janu. Nađe se čak i s načelnikom, s kojim dogovori ilegalne poslove.

Jana uživa na brodu i više nema nikakvog obzira ni pristojnosti prema Maris, koja je i dalje uporna u namjeri da se vrati u Dubrovnik kćeri. Ponada se da će kapetan Boris pristati vratiti je zbog novca koji mu daje.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Rocco je nezadovoljan jer ga Judita ne doživljava Judita preko volje 'odrađuje' vjenčanje s Roccom

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene