Zora dubrovačka

Jana čuje ono što nije trebala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo vas čeka u Zori dubrovačkoj!

U današnjoj Zori dubrovačkoj Adela se bori sa svojim osjećajima, ali na koncu priznaje Dživu da ga voli. Ipak, treba joj vremena da odluči hoće li biti s njim ili ostati časna sestra.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Deša se slama i pije tablete, a Adela odlazi kod Dživa!

Deša, koja je dobila oprost od Glorije, ispričava se Adeli. Tijekom njihovog bliskog razgovora, Deša obećaje da više neće uzimati sedative jer je to umalo ubilo Janu Leko. Jana to čuje.

Nakon što mu je odvalila šamar i izvikala se na njega, Matija saznaje da je djevojka u Nikolinom zagrljaju zapravo njegova sestra Snježana, koju on želi izvući iz loših uvjeta u domu. Matija shvati da je pogriješila te se njih dvoje pomire i prepuštaju nježnostima.

Nakon što je vidio poljubac Dživa i „Dijane“, Šiško, potpuno pomračenog uma, obavijesti Mara i Juditu što se dogodilo. Oni ne vjeruju u to, posvađaju se, a Judita odlazi k svome ocu da sazna pravu istinu. Šiško usput saznaje da Dživo gradi temelje nove kuće te u naletu bijesa odluči baciti bombu.

Na njegovu nesreću, Zora se u tom trenutku iskrala iz kuće i zazvala Mara. Bomba eksplodira, a Maro, koji je taman tada tražio oca, pada prestravljen na tlo. Ne zna je li mu kćer stradala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene