Pogledajte listu

Evo zašto jedna noga slavne Heidi vrijedi više od druge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam popis zvijezda koje su osigurale svoje slavne atribute za vrtoglave cifre!

Već i ptice na grani znaju da je Jennifer Lopez osigurala svoju slavnu guzu ili da je Dolly Parton osigurala svoje legendarno velike grudi, ali znate li na koje iznose?

>> Istinita priča koja je 2006. godine šokirala cijeli svijet

Pogledaj i ovo Heidi Klum u zagrljaju mladog supruga Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

Donosimo vam popis zvijezda koje su osigurale svoje slavne atribute za vrtoglave cifre!

1. Jennifer Lopez, o kojoj se toliko piše posljednjih dana i to upravo zbog njezine slavne stražnjice, taj dio svog tijela osigurala je na 27 milijuna dolara!

2. Heidi Klum svoje prekrasne duge i slavne noge osigurala je na 2,2 milijuna dolara. Bizarna je činjenica i da je jedna noga osigurana na 1,2 milijuna dolara dok je druga osigurana na 1 milijun dolara - zbog malog ožiljka!

3. Dolly Parton legenda je američke country scene, a njezine ogromne grudi su i jedan od njezinih zaštitnih znakova, stoga je umjesto glasa Dolly osigurala stas! Točnije njezine grudi su osigurane na 300.000 dolara - svaka.

4. Tom Jones također je odlučio osigurati nešto na sebi. Naime, Tom je svoje kultne dlake na prsima, koje su desetljećima bile poput afrodizijaka ženama diljem svijeta, osigurao na 7 milijuna dolara!

5. Keith Richards, legendarni gitarist Rolling Stonesa osigurao je svoj srednji prst na 1,6 milijuna dolara! I to ne zbog gitare već zbog straha da mu se nešto dogodi i da ne može pokazati 'srednjak' paparazzijima i svima ostalima koji bi ga mogli naljutiti.

6. David Lee Roth jedan je od bizarnijih na ovom popisu. Naime, David je osigurao svoju SPERMU. Da, dobro ste pročitali. Tijekom 1980-ih Lee Roth je izvodio vratolomije na pozornici pa je strahovao kako bi mu se mogla dogoditi nesreća od koje će slomiti... pa znate već. Spermu je osigurao na 1 milijun dolara!

7. Jedan do rijetkih glazbenika koji se sjetio osigurati svoj glas je Rod Stewart - on je napravio osiguranje na 6 milijuna dolara. Prava 'sića' u odnosu na ono što godišnje zarađuje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene