ovo morate čuti

UMRLI OD SMIJEHA Pogledajte kako je pjevač nazvao našu predsjednicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolinda Grabar Kitarović dobila je novi nadimak.

I u ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petko" zabave nije nedostajalo. Gost ovotjednog izdanja bio je Zlatko Pejaković pred kojeg su voditelji Minea i Dalibor Petko stavili razne izazove.

Pogledaj i ovo Duško Lokin i Jasmin Stavros "Otišao je veliki čovjek" Neutješni Duško Lokin oglasio se nakon gubitka velikog prijatelja Stavrosa, Pejaković od šoka ne može govoriti

Jedan od njih je i izazov "Čitaj mi s usana" kojeg je Pejaković zaigrao s Vladom Kalemberom. Pravila igre su vrlo jednostavna. Jedan od igrača ima slušalice na ušima dok mu drugi govori zadane riječi. Igrač sa slušalicama iz kojih trešti glazba mora prepoznati riječ koju mu je suigrač izgovorio, a možete si samo zamisliti koliko je pogrešaka bilo tijekom igre.

OVDJE pogledajte kako se roktalo u emisiji.

Ipak, jedna od najsimpatičnijih definitivno je ona vezana uz predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Kako ju je Pejaković prozvao pogledajte u videu! Definitivno orginalan nadimak, zar ne?

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene