NIKAD ISPRIČANA PRIČA

OD BESKUĆNICE DO SUPERMODELA ''Počneš preživljavati i to te neizmjerno ošteti''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U zadnji trenutak život joj se promijenio iz temelja.

Životna priča Lorne Tucker zvuči poput nevjerojatnog filmskog scenarija. Imala je svega 17 godina i prosjačila je za drogu na željezničkoj stanici kada ju je zapazio modni agent. Ubrzo nakon toga Lorna je postala upješna manekenka. Bilo je to prvi puta da se zbog nekoga osjetila lijepom, piše Independent. 30-godišnjakinja je sada majka troje djece i čista je sedam godina. No, to ne znači da će ikada zaboraviti svoju bolnu prošlost.

Lorna je, naime, sa 15 godina pobjegla od kuće u kojoj je živjela s roditeljima i četvero braće i sestara. Prvo je živjela kod prijateljice, a onda su joj rekli da se mora vratiti kući. Lorna je zatim donijela odluku koja je rezultirala životom na ulici i stvaranjem ovisnosti o heroinu.''Počneš preživljavati i to te neizmjerno ošteti. Znaš da ti ne treba nitko da bi preživio, ali istovremeno želiš i trebaš ljubav'', rekla je Lorna.

 

A photo posted by Lorna Tucker (@lornatucker) on

Zbog svog kaotičnog života nije mogla ostvariti manekensku karijeru. Nakon svog 16. rođendana, Lorna je shvatila kako je dotaknula dno. Bila je beskućnica i ovisnica o drogi. Pokušala se ubiti. Srećom, pronašli su je na vrijeme i uz pomoć obitelji i prijatelja uspjela je steći ravnotežu u životu. Krenula je na odvikavanje i prijavila se u umjetničku školu. Svega godinu dana kasnije, ponovno su je opazili modni agenti, ali ovog puta je bila dovoljno snažna da prihvati ponudu i odrađuje snimanja u Londonu, Milanu i Parizu.

 

A photo posted by Lorna Tucker (@lornatucker) on

"Modeling me spasio jer mi je pokazao svijet za kakav nisam znala da postoji. Upoznala sam ljude koji su promijenili moj način razmišljanja i pogled na svijet'', zaključila je Lorna

 

A photo posted by Lorna Tucker (@lornatucker) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene