Seve u Dubrovniku

Zimsko izdanje naše najpopularnije pjevačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je jučer u Zagrebu zablistala u ljetnom narančastom izdanju, Severina je danas u Dubrovniku bila odjevena u pravom zimskom stilu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Podsjećamo, pjevačica je jučer u Zagrebu prisustvovala predstavljanju najslušanijih pjesama u radijskom eteru koje je proglasio Institut hrvatske glazbe te se tom prilikom družila s ostalim poznatim glazbenicima.

>> Prizor koji rijetko viđamo: Severina i Nina u ženskom druženju!

No, danas su je poslovne obveze odnijele na drugi kraj Hrvatske - u Dubrovnik, čijim je središtem prošetala toplo odjevena. No, i dalje u svom prepoznatljivom, odlično stilski usklađenom modnom izričaju. Kao i dalje u društvu poznatih 'faca' među kojima su bili Indira Vladić, Luka Nižetić, Zuhra i Rene Bitorajac.

Našim čitateljicama sigurno će 'za oko' zapeti zanimljiv ukras oko Severininog vrata koji izgleda kao torbica za mobitel u obliku rukavice.

Podsjećamo, Severina u posljednje vrijeme ima veoma puno posla. Osim što promovira svoj novi album 'Dobrodošao u klub', priprema i veliku turneju, prvu otkako je postala majka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene