Preslatki su

Zgodna mama i neodoljivi mališan - ima li bolje kombinacije?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša manekenka Iva Šarić Leko posvetila se svojoj ulozi majke, pa je i sa sinčićem podržala akciju 'Moja obitelj-sretna obitelj'.

Iva Šarić Leko svojeg sina od malih nogu uči humanitarnom radu, pa su se zajedno pojavili na 12. dječjem sajmu. Cilj akcije 'Moja obitelj-sretna obitelj' je prikupljanje sredstava za 'Kuću ljubavi' koja djeluje pod Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

Pogledaj i ovo Kristijan Iličić - 4 hvalevrijedna akcija Omiljeni hrvatski travel bloger u samo jednom danu skupio 16 tisuća dolara za Afganistanku čija ga je životna priča potresla

>> 'Ljepota je relativna i kratkotrajna'

Zgodna Iva pažnju je privlačila i u ležernom izdanju u samo trapericama i majci, a njezin najbolji dodataka je sinčić Carlos. 'Ja sam se ispunila kroz svoje dijete, kroz svoju ulogu i žene i majke, i meni je to zapravo ok, paše mi, u ovoj fazi mi to i odgovara', rekla je Iva nakon što je rodila svoje prvo dijete.

Iva i Jerko Leko vjenčali su se prošle godine, a poznati nogometaš uživa sa svojom obitelji kada god stigne. Obitelj je najveće blago, a to znaju i mnogi poznati Hrvati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene