"nismo bili prijatelji"

BEZ DLAKE NA JEZIKU "Ne zanima me ni on ni njegovi narodnjaci"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osamedesetih godina zajedno su osvajali bivšu Jugoslaviju, a danas ne zanimaju jedan drugoga.

Legendarni Željko Bebek progovorio je o svom odnosu s Goranom Bregovićem s kojim je nekada nastupao u popularnom sastavu Bijelo dugme.

Pogledaj i ovo Željko Bebek - 2 Poput Micka Jaggera! Željko Bebek ni sa 78 godina ne razmišlja o mirovini: ''Iz dana u dan sve više osjećam da pripadam pozornici!''

"Već godinama ja nemam nikakve veze s tom pričom. Uživao sam 2005. na Hipodromu, u Maksimiru i u Sarajevu. Poslije ta tri koncerta ništa me više nije zanimalo. Imam ja svoju karijeru, svoj pravac, a ovo je nešto u čemu se ne pronalazim", iskren je bio Bebek.

Kazao je i da je Bijelo dugme nekada bila grupa koja je urbanizirala ruralnu Jugoslaviju dok danas, napominje, to nije slučaj.

"Bregović sad ima tu neku viziju muzike, on sve radi narodnjački. I vjerujem ja da je on u tome uspio, ali ja sebe ne vidim u tome. To je njegov put, a meni je malo dosadno da i dalje pričam o Goranu", rekao je Bebek za Blic.

Iskrenost nije skrivao niti u odgovoru na pitanje u kakvom je trenutno odnosu s Goranom Bregovićem.

"Mislim da svi već znaju sve o mom i Goranovom odnosu. Nismo mi nikad bili dobri prijatelji, ali smo bili odlični suradnici. U nekom trenutku putevi su nam se razišli, da bi smo se slučajno sreli te 2005. godine, imali smo ta tri koncerta i to je bilo to. Poslije toga je sve isto, kao što je bilo i prije toga. Niti zanimam ja Bregovića, niti on zanima mene", zaključio je Bebek.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene