Sex simbol ex-Yu

VIDEO 'Ja se ne ljutim kad me gađaju grudnjacima i cvijećem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojna publika velike glazbene legende Zdravka Čolića napokon je došla na svoje – u prodaji je novi album naslova 'Vatra i barut'.

U razgovoru za Dnevnik.hr Zdravko Čolić otkrio je zašto se odlučio baš za to ime. 'Prvo sam mislio nazvati album po jednoj pjesmi, onako skroz opušteno, ali sam od toga odustao. Tako sam se odlučio za naziv 'Vatra i barut' jer mi je to bilo zanimljivije. Označava neku strast i ljubav, malo je bombastično', rekao nam je poznati pjevač.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić Oduvijek frajer! Zdravko Čolić u mladosti je uspio zavesti bivšu pobjednicu Eurosonga, no njihova kratka priča nije imala sretan kraj: "Sve je bilo tu, i cvijeće, i svijeće, ali…''

Zdravko Čolić novom pjesmom najavljuje album 'Vatra i barut'

Na četrnaestom studijskom albumu nalazi se dvanaest novih pjesama, čiji su autori većinom Marina Tucaković i Momčilo Bajagić Bajaga, kao i sam Čolić. Po prvi puta na albumu se kao suradnici pojavljuju i autori iz Zagreba, Antonija Šola i Bruno Kovačević, te iz Sarajeva Maya Sar. A Čoliću snimanje novih pjesama nikada ne prođe bez zanimljivih situacija.

Možete osvojiti i novi album Zdravka Čolića 'Vatra i barut' u produkciji Hit Recordsa. Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr koja vam je omiljena pjesma legendarnog pjevača i možete osvojiti njegov novi album. Imamo 2 primjerka, zato požurite!

Imamo i dobitnice: 

Maja Roman, Brodarica
Dina Golub, Split

 

Slavni pjevač otkrio je kako ne voli pretjerivati s koncertima, a njegova publika, u kojoj dominira ljepši spol, oduševljeno prihvaća sve što napravi. 'Dobar sam na koncertima, stvarno se trudim jer volim to druženje s publikom i naše zajedničko pjevanje. Što sam stariji, to mi postaje sve draže. Ne zbog novca ili slave, već sama ta priča, koncert i energija koja drži publiku da uopće dođe na moj koncert, nekako me osvježava', otkrio je Čola.

Kada mu se spomene da je poznat po statusu seks simbola bivše Jugoslavije, Čola se smije i otkriva kako do toga nije došlo baš posve slučajno. 'Ja sam imao tu neku energiju, taj lukavi način gdje sam možda malo više šarmirao. Tako da je prirodno da postoji veza izmedu ženske publike i mene i to je dobro, nije to loše. Ja se ne ljutim kad me gađaju grudnjacima, cvijećem...', smije se pjevač.

A otkrio je i kako grudnjake ne nosi kući, već ih ostavi na pozornici. Njegovoj supruzi to ne smeta i kaže da nije imala nikakve ljubomorne ispade zbog anegdota s obožavateljicama. 'Na početku karijere, kada sam bio na ljetnoj turneji s grupom Index u Makarskoj, jedna je mlada djevojka preskočila balkon i upala mi u sobu. Kad sam ju vidio, smrznuo sam se. Skoro sam umro od straha! Odmah sam nazvao recepciju jer, znate kako to ide, da joj se nešto dogodilo, odmah bi se pitali kako se to dogodilo, tko ju je gurnuo i slično...', prepričava.

Čolić je otac dviju kćeri, a one su njegovi najdraži kritičari. 'Malo manje slušaju tatinu, a više popularnu stranu glazbu. No, nova im se pjesma 'Šok, šok' svidjela. I 'Esma' im je dobra jer ima dobar ritam', kaže pjevač.

No, nisu djevojčice jedine koje vole stranu glazbu. 'Sviđaju mi se pjesme Johna Legenda. Volim ljude koji sami rade muziku. Mislim da nema baš pjesama koje su u stilu nekadašnjih velikih hitova, ali su produkcijski jako dobro odrađene. Na primjer, volim neke Rihannine pjesme za koje smatram da su fenomenalno napravljene', otkriva pjevač.

Uskoro ćemo ga moći vidjeti i u Lijepoj našoj. 'Krenuo bih s koncertima u inozemstvu od 8. ožujka. Uključit ćemo pjesme s novog albuma, a onda bih od svibnja krenuo s koncertima u regiji. Nadam se da ću u drugome dijelu godine više svirati u Hrvatskoj. Još nisam nastupao u Zadru i Rijeci, a to bih volio. Ali zagrebački koncert, to je nešto što je uvijek veliki izazov.' 'Želja mi je napraviti mali unplugged koncert koji bi bio više akustičan. Tako bismo imali više malih koncerata koje bismo održali u malim mjestima. Volio bih da to postane standard, da stvorimo tu neku intimniju priču jer smatram da je to ono što mi u karijeri nedostaje', rekao je slavni Čolić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene