'Idiotski' potez

Zbog ovog propusta prijeti im opasnost od terorista!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovakva nepažnja 'pravi je poklon' za teroriste!

Detalji vezani uz putovanje princa Williama, njegove supruge Kate Middleton i njihovog sinčića Georgea na Novi Zeland procurili su u javnost, piše britanski Mirror.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Novi 'rat' u kraljevskoj obitelji: Zavadile se sestre Middleton?!

Novom Zelandu predbacuje se ovaj 'idiotski' potez, kako ga nazivaju britanski mediji, koji bi kraljevsku obitelj mogao dovesti u opasnost od terorizma.

Naime, objavljene su precizne informacije o tome gdje građani mogu vidjeti vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea, uključujući vrijeme i karte njihovih ruta.

Kraljevski par trebao bi na Novi Zeland stići u ponedjeljak te ostati 9 dana. Dai Davies, bivši šef Kraljevske zaštite, izjavio je kako je objavljivanje tih informacija poput 'priručnika za teroriste'.

'Zaprepašten sam idiotizmom tog idiota koji je unaprijed objavio rute i lokacije kraljevske obitelji. To je vrlo zabrinjavajuće i iskreno sam iznenađen da to netko radi. Nisam vidio ništa slično u posljednjih 20 godina', izjavio je Davies.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene