Kriza srednjih godina

Zbog opijanja i nepristojnog ponašanja više nema prijatelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

To se događa čak i supermodelima!

Čini se kako je kriza srednjih godina poprilično uzdrmala Heidi Klum pa članica žirija 'America's Got talent' u posljednje vrijeme često tulumari, pozira u toplesu i svima pokazuje koliko je zaljubljena u svog 13 godina mlađeg dečka, piše Radar Online.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

'Njezino opijanje i nepristojno ponašanje doveli su je do toga da ovih dana baš i nema prijatelja. Prolazi kroz krizu srednjih godina zbog koje je gotovo nemoguće komunicirati s njom. Heidi je većinu prošle godine provela tulumareći. Trebala bi malo stati i suočiti se s onim što je brine', otkrio je izvor.

Heidi Klum ima novu simpatiju?

Razlog njezinog ponašanja navodno je nedavni prekid 18-mjesečne veze s njezinim bivšim tjelohraniteljem Martinom Kristenom. No, slavna ljepotica nije gubila vrijeme pa se ubrzo našla u zagrljaju Vita Schnabela (27), koji je hodao sa slavnom glumicom Demi Moore.

Izvor navodi kako zbog svega toga Heidi ne provodi puno vremena sa svojih četvero djece.

'Otkad se pojavio Vito, djeca vrijeme provode uglavnom s dadiljom', otkrio je izvor.

Osim toga, Heidi je jako pogodilo i to što više nije toliko popularna kao što je bila. 'Počinje gubiti poštovanje i divljenje koje je imala kao gospođa Seal', otkrio je izvor za Radar Online.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene