Konačno sretna

On ju je varao, a sad mu je vratila – zaručila se!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Adrienne Bailon sreću je pronašla u zagrljaju drugog.

Adrienne Bailon i Rob Kardashian bili su u vezi dvije godine, a ona je nedavno priznala da joj je to bio jedan od težih prekida u životu. Prohodali su 2007. godine, ali veza je pukla 2009. jer je Rob prevario Adriennu.

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Instagram) Nekad je osvajao ljepotice! Brat slavnih sestara godinama se skriva od medija zbog kila koje je nakupio, no sad je nakon dugo vremena objavio svoju najnoviju fotku!

'U mojem slučaju to nije bilo riječ o slučajnoj pogrešci. On je isplanirao sve i strateški me varao. To stvarno nije bilo lojalno', rekla je Adrianne.

Također, izjavila je da je požalila što je pojavila u showu 'Keeping Up with the Kardashians' i najgore od svega što je tetovirala Robovom ime. Tetovažu je skinula, a sada je ponovno pronašla ljubavnu sreću.

FOTO Kim Kardashian nekad nije izgledala ovako

No, sada je 31-godišnja ljepotica nastavila dalje sa svojim životom i ljubav pronašla u zagrljaju drugog. U svojem je talk showu 'The Real' objavila zaruke za svog dugogodišnjeg dečka Lennyja Santiaga. U svojoj je emisiji svima ispričala na koji ju je način njezin romantični dečko zaprosio. Prišao joj je i rekao da ima poseban dar za nju. Dao joj je kutiju koja je bila puna mrkvi, a ona ih je prihvatila s osmijehom. Tada joj je rekao da budući da je rekla 'da' mrkvama, da će sigurno pristati i na njegov drugi prijedlog. Kleknuo je na koljeno i postavio sudbonosno pitanje.

Za razliku od nje, Robu baš ne ide sjajno u životu. Rob Kardashian ne želi više biti dio slavnog showa 'Keeping Up With The Kardashians' jer, kako kaže, taj mu je show uništio život.

'Rob smatra da je show uništio njegovu obitelj i da menadžerica Kris Jenner stalno ima neke nove planove koji uključuju njezine kćeri. Na njegovo ponašanje također utječe to što se veoma udebljao. Iako se trudi redovito vježbati, njegove prehrambene navike veoma su loše. On je u stvari samo jako usamljen', rekao je izvor.

Uz to, cijelu obitelj Kardashian potresla je najnovija vijest o tome da Bruce Jenner želi promijeniti spol.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene