450521
450521
450521
450521
450521

Žanamari se obratila hejterima za koje ima samo jednu poruku!

  • , 17.09.2016., 17:37
  • Autor:
  • komentara

Svoj novi status na Facebooku Žana je posvetila upravo hejterima za koje ima jasnu i kratku poruku

 
 
 
 
Žanamari Perčić (Foto: Instagram)
Žanamari Perčić (Foto: Instagram)

Prije nekoliko dana pjevačica Žanamari Perčić objavila je spot za svoju novu pjesmu ‘Ajde, ajde’.

Nakon iznimnog uspjeha pjesme 'Isti se prepoznaju' koja je zavladala hrvatskim radijskim eterom, mnogi predviđaju isti uspjeh i novom hitu.

 

 

Are you ready! #AjdeAjde #Žanamari #premiere UTORAK 13.9. #INmagazin #NovaTV #DnevnikHR #CMC #YouTube #19h

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

No, uvijek se nađu oni koji imaju namjeru samo kritizirati. Svoj novi status na Facebooku Žana je posvetila upravo hejterima za koje ima jasnu i kratku poruku:

‘Ova Zoranova kreacija ima još jednu dobru poruku koja se u potpunosti poklapa s onim što ja imam za reći hejterima: BITE ME!’, poručila je Žanamari koja ne želi biti dio mase i upakirana u kutije, a njezini su joj fanovi velika podrška nakon povratka na scenu.

Status pročitajte u cijelosti:

 

Autor glazbe i teksta je Žanamari, za aranžman i režiju spota zaslužan je njen suprug Mario Perčić, a oko iza kamere je ponovo Duje Kundić.

‘Htio sam da spot prati elektronski zvuk pjesme i da bude jednostavan, dark, ali jako nabrijan kadrovima koji su montirani da prate atmosferu i ritam ovog singla. Žana i cure plesale su koreografiju punih osam sati u štiklama dok nisam dobio sve što sam zamislio, ali isplatilo se!‘, komentira Mario koji će svojoj supruzi biti najveća podrška tijekom transformacija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' koje uskoro kreće na Novoj TV.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se