Nije im ostao dužan

FOTO Zadirkivali ga, pa im poslao fotografiju svoje - stražnjice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Matt Damon možda se boji otvoriti vlastiti profil na Twitteru, no nema problema sa slanjema faksa svoje stražnjice.

Oskarovac Matt Damon odgovorio je svojim prijateljima Benu Afflecku i Jimmyju Kimmelu, koji su ga zadirkivali retvitajući link u kojem se obožavateljima omogućuje osvajanje spoja s Affleckom i Damonom u humanitarne svrhe.

Pogledaj i ovo showbuzz nitko im nije ravan Najpoznatiji najbolji prijatelji nerazdvojni su već desetljećima, a zanimljiv je jedan podatak koji ih je vezao neko vrijeme

Slavni glumac održao krivi govor i nasmijao okupljene!

'Hvala ti, prijatelju. Matt jesi li tu? Možeš misliti. Poslat ćemo ti faks', napisao je Affleck na svom Twitteru. Kimmel mu se odmah pridružio u zadirkivanju. 'Matt se vjerojatno boji otvoriti profil na Twitteru jer ga nitko ne voli', napisao je Kimmel. Glumci su čak napravili 'hashtag' 'Faxing Matt Damon'.

Damon je stoga napravio jedino što je mogao i to u velikom stilu. 'Dragi Ben i Jimmy, evo mog faksa. Voli vas Matt.,' pisalo je u poruci koja je sadržavala fotografiju njegove stražnjice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene