Na Instagramu

Prvi put se oglasio nakon odvikavanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi glumac Zac Efron prolazio je kroz turbulentno razdoblje u svojem životu, a sada se nakon dva odvikavanja u tajnosti ipak vratio na pravi put.

Većina fanova pamti glumca Zaca Efrona kao zvijezdu tinejdžerskih filmova, stoga su se mnogi šokirali kada je u javnost procurila informacija da je 25-godišnju glumac bio na rehabilitaciji

Pogledaj i ovo Zac Efron To je stvarno on? Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

>> Najtraženiji hollywoodski frajeri bez majice!

'Bok ljudi! Upravo sam se vratio s nevjerojatnog puta iz Perua gdje sam bio sa svojim ocem i želim svima zahvaliti na podršci koju ste mi pokazali posljednjih nekoliko tjedana. Sve vas volim!', napisao je Zac Instagramu, te je objavio svoju fotografiju koja je snimljena u svetom gradu Inka Machu Picchu.

Ovo je prvi put da se mladi glumac oglasio nakon što su američki mediji objavili priču kako mladi glumac ima problema s drogama, te je tijekom ove godine čak dva puta boravio u klinici za odvikavanje.

U ožujku se Zac dobrovoljno prijavio u kliniku za odvikavanje u kojoj je boravio nekoliko tjedana. Kada se vratio u Kaliforniju počeo je snimati film ‘Neighbors’, ali i drogiranje se nastavilo. Ponovno je potražio profesionalnu pomoć, a da je čist i zdrav pokazao je i novom fotografijom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene