kakva guza!

Pozadina koja je konkurencija i onim najslavnijima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za zagrijavanje atmosfere prije dodjele Grammyja bila je zadužena reperica Iggy Azalea – i njezina pozadina.

Poznate guze dobile su konkurenciju! Reperica Iggy Azalea svoje je adute pokazala na zabavi prije dodjele Grammyja gdje je zajedno s reperom T.I.-em odrepala nekoliko svojih uspješnica.

Pogledaj i ovo PR We Love Sound Nakon Ibize i Paris fashion week-a karizmatični DJ William Djoko dolazi u Mint na We Love Sound party

Objavljene nominacije za 56. dodjelu Grammyja

No, više od njezinih pjesama, komentiraju se kombinacije koje nosi i velika stražnjica koja se može nositi s najslavnijim pozadinama Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Coco, Nicky Minaj... Iggy je inače Australka koja je pažnju privukla 2011. s albumom 'Ignorant Art'.

Kako je dodjela Grammyja zakazala za nedjelju navečer, u Los Angeles već sada pristižu glazbene zvijezde. Na partiju je viđena i Rita Ora u bijeloj kapuljači, a probu na velikoj pozornici imala je i mlada glazbenica hrvatskih korijena Lorde.

Što se tiče nastupa, svoj dolazak na Grammy 2014. potvrdili su Beyonce i Jay z, Madonna, Metallica, Talor Swift, Katy Perry, John Legend, Stevie Wonder, Pink, Daft Punk, Paul McCartney, i još mnogi drugi. Bit će to zanimljiva glazbena poslastica zato budite s nama odmah u ponedjeljak ujutro i prvi saznajte tko je pokupio najvažnije nagrade i tko je osvojio svojim nastupima. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene