Kap koja je prelila čašu

Za sve je kriva svekrva: Otkriven razlog prekida slavnog para

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je izgleda bila kap koja je prelila čašu te je slavni par prekinuo...

Već neko vrijeme strani, ali i domaći mediji nagađuju o prekidu slavnog nogometaša Cristiana Ronalda i njegove djevojke, manekenke Irine Shayk. No, kako piše portugalski Correio da Manha, navodno je nogometaš ostavio Irinu jer nije željela doći u njegovu rodnu Maderiu na rođendanski party iznenađenja za njegovu majku Mariju Dolores dos Santos Aveiro.

Pogledaj i ovo showbuzz Bogati i traženi Rijetko se pojavljuju u javnosti: Svi su se okretali za lijepim parom!

Nogometaš Cristiano Ronaldo i Irina Shayk prekinuli vezu?

'Cristiano je želio iznenaditi svoju majku i, budući da je proveo Božić s Irinom u Dubaiju, planirao je biti s mamom za njezin rođendan, no Irina nije željela ići. Jako su se posvađali, a on je Novu godinu proveo sam sa svojim sinom. Irina je loše pričala o Dolores, a Ronaldo je zauzeo majčinu stranu. To je bila kap koja je prelila čašu i već posljednjih nekoliko mjeseci njih dvoje imaju loš odnos', otkrio je izvor, piše Daily Mail.

Portugalski tisak također navodi i da je Irina odlučila ostati u hotelu tijekom jednog od njezinih putovanja u Madrid i to baš zbog Dolores. 'Dolores smatra da Irina nije dobra za ulogu majke Ronaldovom sinu. Ona je željela neku koja će, u budućnosti, biti dobra majka Cristianu Jr., a to nije bio Irinin prioritet', otkrio je izvor.

Dolores pomaže svom sinu u odgoju njegovog 4-godišnjeg sinčića Cristiana Jr., a identitet njegove majke svih ovih godina ostao je nepoznat.

Obožavatelji su primijetili i da je Irina 'unfollowala' Ronalda s Twittera, a nije mu bila pratnja ni na dodjeli Zlatne lopte. Cristiano joj se 'odužio' tako što je nije ni spomenuo u pobjedničkom govoru. 'Osvajanje Zlatne lopte po treći put jedan je od nezaboravnih trenutaka u mom životu. Iznimno sam sretan i ponosan na ovu angradu i svakodnevno nastavljam s postavljanjem izazova samome sebi. Moram se zahvaliti svojoj obitelji, svim ljudima koji su me podupirali te također mojim kolegama iz Real Madrida i portugalske reprezentacije koji su mi pomogli da svakog dana budem sve bolji i bolji igrač', rekao je nogometaš u svom govoru zahvale.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene