ZA KOGA VI GLASATE

MLADI I ZGODNI Domaći političari ljube ljepotice i nižu uspjehe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osobne preferencije njihova su stvar, no jedno ih sve veže. Oni su zgodni, uspješni i mladi političari! Donosimo vam njih pet - za pet!

Kad je politika u pitanju, nećemo je u svoju butigu. No, ovu gospodu teško je ne zamijetiti. Oni su mlade nade hrvatske politike. U najboljim su godinama, naponu snage, i sa velikim ambicijama. Svaki sa svoje pozicije, svaki iz svoje stranke. Osobne preferencije njihova su stvar, no jedno ih sve veže. Oni su zgodni, uspješni i mladi političari! Donosimo vam njih pet - za pet!

Pogledaj i ovo Davor Bernardić s djevojkom - 6 Inače ju vješto skriva Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

Božo Petrov

Ovaj 36-godišnji psihijatar istaknuo se kao gradonačelnik Metkovića, no MOST je promijenio sve. Uspon do vlasti ostvario je brzo i strelovito, a isto tako osvojio je brzo i ženska srca. Miran, odmjeren u nastupu, ali i visok, stasit, sa pomalo dječačkim licem. Brzo je Petrov stekao obožavateljice. No, njegovo srce je odavno zauzeto. U sretnom je braku sa učiteljicom Mašom Petrov te su roditelji tri dječaka.

Zdravko Marić

Ovaj 39-godišnji Slavonac u politiku je ušao kao ministar financija. I prije toga, bio je Marić na jako odgovornim funkcijama te se može pohvaliti zaista impresivnom karijerom i obrazovanjem. Bavi se tenisom, trčanjem i košarkom, a voli ići u kino, ali i poslušati kvalitetne svirke uživo. Tako je nedavno u ležernom izdanju sa suprugom poslušao koncert grupe Buđenje. Cijene ga zbog sposobnosti sve političke opcije, a zbog toga je samo još privlačniji. U sretnom je braku i otac je dvoje djece.

Davor Bernardić

Mlada nada SDP-a ima 36 godina, a u politici je zaista dugo. Diplomirao je fiziku, a bio je čak i dvostruki državni prvak i reprezentativac u istoj. Nakon velikih akademskih uspjeha, dao se Bernardić u politiku, i u njoj bilježi uspjehe! U braku je sa Irenom, ekonomisticom s kojom je dugo prije braka bio u vezi. Osvojio ju je šarmom, ali i znanjem, ponudivši joj instrukcije iz matematike. Često zajedno posjećuju kina i kazališta! Osvojio je Bernardić javnim pojavljivanjem i srca mladih dama.

Dragan Vulin

Mlad i perspektivan, Vulin ima tek 30 godina, a već je na čelu HDSSB-a, ali i na funkciji zamjenika župana Osječko - baranjske županije. Magistar inženjer elektrotehnike imao je prosjek ocjena 5.00, a potom ostao raditi na fakultetu. Zov politike bio je jači, a u njemu je, kao i svemu ostalom, Vulin daleko dogurao. Nema poroke, no otkrio je svojedobno da voli uživati uz slavonskim delicijama.

Ivan Radić

Ovaj mladić izazvao je salve oduševljenja kada je predstavljen široj javnost kao povjerenik osječkog HDZ-a. Jako je mlad, svega mu je 28 godina, ambiciozan je i zaista prezgodan! O njegovom privatnom životu ne zna se puno, no sigurni smo da mu obožavateljica ne nedostaje. Tko ne bi glasao za Ivana?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene