Ovako živi David Beckham

Zavirite u ovaj luksuz: Noćenje stoji 130 tisuća kuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je objavljeno kako će tjednu plaću davati u humanitarne svrhe, svi su oduševljeno pozdravili ovu gestu Davida Beckhama.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

No, koliko god je velikodušan prema drugima i tjedno će se odreći 175 tisuća eura koje daje u humanitarne svrhe, Beckham je velikodušan i prema sebi.

Naime, ne štedi na svom smještaju. Tijekom boravka u Parizu šesteročlana obitelj je tako smještena u luksuznom pariškom hotelu Le Bristol u kojem za jedno noćenje plaćaju 17 tisuća eura (oko 130 tisuća kuna).

Velike prostorije važne su za obitelj s mnogo djece, a ovaj hotel u centru grada ima mnoge prednosti za trenutnog igrača kluba Paris Saint-Germain i njegovu suprugu. Njemu je blizu posao, a njoj luksuzni butici u kojima može kupovati i trošiti bogatstvo koje posjeduju.

>> Znate li što će Ibra prvo pokazati Beckhamu u Parizu?

Podsjećamo, Beckhamovi su se u Pariz preselili iz Los Angelesa gdje je David igrao za Los Angeles Galaxy.

'U englesku Premierligu nisam želio otići jer sam davno prije rekao kako želim da Manchester United bude jedini klub tamo u kojem sam igrao. Ali, bilo je ponuda iz Premierlige', izjavio je Beckham prilikom dolaska u pariški klub u kojem je potpisao ugovor do kraja sezone.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene