Nakon 14 godina

Vraća se Bridget Jones! Sjećate se ovih urnebesnih scena?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tijekom ove godine bit će objavljen i treći dio 'Dnevnika Bridget Jones' pa vam stoga donosimo najsmiješnije scene iz prva dva nastavka!

Nakon 14 godina napokon je došao i red na treći dio 'Dnevnika Bridget Jones'. Riječ je o hit romanu spisateljice Helen Fielding prema kojem je napravljena i filmska adaptacija.

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno druga žena! Prošlo je skoro 20 godina od filma o Bridget Jones, pogledajte koliko se obožavana glumica promijenila od tada

Treći dio zvat će se 'Mad About The Boy' ili 'Luda za dečkom'. Glavne uloge u filmskoj adaptaciji pripale su Rene Zellweger i Colinu Firthu koji su utjelovili Bridget Jones i Marka Darcyja. Hugh Grant glumio je u drugom dijelu filmu i to njezinog šefa Daniela s kojim je imala avanturu.

>> Toliko je opuštena pred novim dečkom da joj ne treba ni šminka

Treća knjiga u knjižarama će se pojaviti u listopadu, a američki mediji pišu kako se šuška da će se uskoro nakon toga snimati i treći dio filma. Još nije poznato hoće li Colin i Rene prihvatiti uloge i u trećem nastavku.

Podsjetimo, 'Dnevnik Bridget Jones' urnebesni je roman koji govori o prosječnoj britanskoj ženi koja svaki dan broji koliko je kalorija unijela, koliko je cigareta popušila te koliko je alkohola popila. Naravno, Bridget svakog tjedna odlučuje kako će prestati sa svojim lošim navikama i kako će se posvetiti tome da počne živjeti što kvalitetnije dok istovremeno mašta i o velikoj novinarskoj karijeri.

Naravno, njen pomalo kaotični život je ujedno i kaotičan i u ljubavnom smislu, zaljubljena je u svog šefa, a izlazi sa 'lošim dečkima' dok u njezin život ulazi i onaj drugi fatalni muškarac - s kojim naposljetku ostvaruje romantični odnos.

Naravno, urnebesne scene su priča za sebe. Bridget jednostavno upada iz jedne neugodne situacije u drugu. Na obiteljsku zabavu dolazi kostimirana u Playboyevu zečicu, prilikom spoja s muškarcem skida se u veeeelike duboke bijele gaće, ali to je naravno, samo dio njezinih neugodnosti. Donosimo nekoliko najpamtljivijih scena koje nas uvijek mogu nasmijati!

1. Bridget Jones i 'problematične gaće'

2. Bridget i pokazivanje stražnjice na televiziji

3. Intimni razgovori s ljubavnikom dok je uključen razlas na telefonu

4. Bridgetin debakl na skijanju

5. 'Solo nastup' nakon nekoliko čaša vina

6. Odjevena kao Playboy zečica na obiteljskoj zabavi

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene