Jako se trude

Progovorio o odnosu s djevojkom: 'Nije nam lako'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nedavno se okrunio naslovom svjetskog prvaka F1, a sada je progovorio kako uspjeva uskladiti posao i ljubav...

Nedavno je osvojio drugi naslov svjetskog prvaka F1, a kao da to nije dovoljno za izazivanje ljubomore kod drugih, Lewis Hamilton ima i prekrasnu djevojku na kojoj mu mnogi zavide. No, slavni vozač priznao je da održavati ljubavni odnos s pop zvijezdom Nicole Scherzinger nije nimalo lako s vremena na vrijeme. Naime, udaljenost često zna stvarati probleme slavnom paru te im ujedno stvara i veliki pritisak.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nova šansa ili? Vruće izdanje zgodne crnke koja je dodatno iznenadila pojavljivanjem s bivšim ljubavnikom

On je pravi sretnik: Nicole Scherzinger pokazala zanosne obline

'Nije lako. Ona živi u L.A.-u, ja u Monaku i često putujem zbog posla. Njen posao je cijelo vrijeme dinamičan - ili je u pitanju 'X Factor', ili 'Ples sa zvijezdama', ili 'Cats' ili glazba. Tako da nam je jako teško uskladiti rasporede... Jednom sam otputovao u Aziju na pet tjedana i nismo se mogli vidjeti. Bilo nam je baš teško', rekao je Hamilton, piše Daily Mail.

Par je prekinuo u siječnju 2010. kako bi se više fokusirali na vlastite karijere, no sada su ponovno zajedno, a čini se da su zaljubljeniji nego ikad.

U zadnjoj utrci sezone, na Velikoj nagradi Abu Dhabija, Lewis je po drugi put u karijeri osvojio naslov svjetskog prvaka. No, najveća mu je nagrada bio zagrljaj njegove voljene Nicole. Paparazzi su uhvatili trenutak u kojem se slavna ljepotica bacila u naručje novom prvaku Formule 1. 'Očito je da nam je bilo teško jer se nismo viđali dok sam se ja pripremao za utrku. No imati Nicole uz sebe tog vikenda bilo je zaista posebno', otkrio je vozač Hamilton.

Strani mediji čak su im smislili nadimak - 'Hamzingers', no Lewisu se to ne sviđa: 'Mi nismo Posh i Becks ili Brangelina. Mi smo unikat.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene