MasterChef 2014

Vongole kao dodatno iznenadjenje u MasterChef kuhinji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dodatnom namirnicom žiri će ´zapapriti´ poznatim kandidatkinjama Celebrity MasterChefa.

Prvi izazovi su već iza Nade, Sanje i Irine, pa će žiri na početku ovotjedne emisije Celebrity MasterChef prisjetiti znanja i vještina koje su ove natjecateljice već do sada pokazale.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Luka 'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

'Bilo je pogrešaka, što je i normalno. Sve ste se svojski trudile i pokazale ste stvarno zavidno predznanje´, kazat će Dino, a Radovan će dodati da je sad vrijeme da se dokažu u novim izazovima. ´Sve ovisi o tome što je u Kutiji, a to je iznenađenje! Dakle, ja mislim da ćemo biti šokirani kad otvorimo Kutiju´, prognozirala je Nada. Ona se nada da joj samo nešto iz Kutije neće skočiti u glavu.

Celebrity MasterChef : Tko je najbolje poznavateljica minestrone juhe?

I prije nego je podignula kutiju, Nadin dobar nos dao joj je naslutiti da će unutra biti nešto 'morsko', a pokazat će se da je bila i u pravu: među raznolikim namirnicama u Kutiji iznenađenje nalaze se i lignje. Nada nije krila zadovoljstvo kada je vidjela sve namirnice s kojima raspolaže, dok će za Sanju ovo biti pravi izazov budući da je naučila kuhati po receptima.

Irini i dalje najveći problem predstavlja tempiranje, a i sada za pripremu jela imati  će samo sat vremena. ´Ne morate baš sve tri napraviti rižoto, možete otići i dalje od toga. Možemo tolerirati da nam servirate sirovu lignju, ali nemojte da bude sirove riže!´, upozorit će Dino.

Pred poznatim kandidatkinjama bit će težak zadatak jer će od ponuđenih namirnica trebati napraviti što maštovitije, kreativnije i ukusnije jelo kako bi zadovoljile iskusna nepca zahtjevnog žirija.

Kao da sama po sebi Kutija iznenađenja nije dovoljna, žiri je odlučio dodatnom namirnicom još malo ´usositi´ celebrity kandidatkinje. Naime, kad se poznate kuharice već ´zadube´ u svoja jela, Radovan će za njih imati jedno zanimljivo iznenađenje. U najpoznatiju reality kuhinji ušetat će se s tri zdjelice vongola kako bi svakoj dao po jednu.

´Odmah sam ih prekrižila, nema šanse. Školjke ne mogu ići kod mene, ne danas!´, komentirat će Irina dok će Nada biti oduševljena dodatnom namirnicom. Žiri im neće zamjeriti ako ih ne upotrijebe, no to će im svakako donijeti veliki plus.

Radovan priznaje da obožava školjke jer su ´delicije nad delicijama´, a hoće li ih Nada, Sanja i Irina iskoristiti te tako učiniti Radovana sretnim, hoće li ih otvaranje vongola dovesti u nevolje te kakav je to čips od limuna, ne propustite saznati u novom izdanju showa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene