Na gala večeri

VIDEO Nitko nije mogao skinuti pogled s Kate - Opet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dress code je bio jasan - trebalo je zablistati, a na svom prvom angažmanu ove godine Vojvotkinja od Cambridgea doista je blistala!

U ponoćno plavoj večernjoj haljini Jenny Packham, kojoj je cilj bio pokazati ljepotu njezinih dijamanata, Kate Middleton došla je na gala večeru Portrait Gala 2014 u National Portrait Gallery u Londonu.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Zadnji put da vidimo Kate u kratkim suknjama!

Kate je oko vrata nosila dijamantnu ogrlicu koju je posudila od Kraljice, a koju je kraljica Elizabeta dobila kao svadbeni poklon 1947.

Tijekom prijema lijepa Vojvotiknja susrela se s odabranim gostima, prije nego li je prisustvovala gala večeri. Događaj su popratile brojne slavne ličnosti, uključujući legendarnog fotografa Davida Baileyja, zlatnu Olimpijku Katherine Grainger, glumca Alana Rickmana i umjetnika Jonathana Yeoa. Događaju je također prisustvovala i glumica Elizabeth Hurley.

Vojvotkinja je pogledala 200 tajanstvenih portreta - razglednica koje su u tajnosti napravljene baš za ovaj gala događaj, a među njima je bio i njezin portret. Razglednice će se prodavati u cilju skupljanja dobrotvornih sredstava.

Kate je održala i kratak govor. 'Samo sam htjela reći koliko sam oduševljena što sam večeras ovdje kako bismo svi zajedno proslavili odlično obavljen posao National Portrait galerije', rekla je. 'Jako sam ponosna što sam pokroviteljica galerije. Hvala vam što ste došli i pružili potporu. Želim Vam svima predivnu večer', ovim je riječima Kate zaključila svoj govor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene