Zalio je kiselinom

Voditeljica nakon napada bivšeg: 'Samo oni koji prežive, nose ožiljke'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie je imala samo 24 godine kada je njen bivši dečko potplatio muškarca da baci kiselinu na njeno lice.

Prije sedam godina britanska voditeljica i aktivistkinja Katie Piper bila je žrtva okrutnog napada. Kiselinom su joj uništili lice, no ona se nije predala.

Pogledaj i ovo Katie Piper "Čisto i namjerno zlo" Preživjela je stravičan napad kiselinom i jedva se oporavila od 400 operacija, a sada je čula vijest od koje se ledi krv u žilama

'Kad se pogledam u ogledalo, moji me ožiljci više ne uzrujavaju. Samo su podsjetnik na to koliko sam jača od osobe koja mi je pokušala nauditi, napisala je. - Samo oni koji prežive, nose ožiljke. Idući put kad se pogledam u ogledalo, ponovit ću sama sebi da sam preživjela', napisala je 31-godišnja Katie prisjećajući se kobne 2008. godine.

VIDEO U programu uživo ošamario voditeljicu jer mu se nije svidjela njezina haljina

Tada je tek krenula graditi svoju karijeru koju je započela kao manekenka i tek je bila osvojila titulu Miss Winchestera. Počela se zanimati za posao televizijske voditeljice i odlučila je napustiti roditeljski dom. Ubrzo nakon toga upoznala Lyncha, dogovorili su spoj te počeli izlaziti. Nakon dva tjedna, rezervirali su sobu u hotelu i izašli na večeru nakon koje ju je Lynch pretukao, silovao i izbo. Samo dva tjedna nakon toga, isti je platio napadača da joj uništi lice kiselinom. Kiselina je uzrokovala djelomično slijepilo, a lice joj je bilo potpuno uništeno. Lynch je kažnjen s 12 godina zatvora, piše Daily Mail.

Ipak, Katie se nije predavala.

'Čak i kada je najgore, stvari se zaista mogu popraviti. Svima koji misle da su zapeli u tami - ne gubite vjeru', napisala je Katie na svom Instagram profilu.

Danas vodi emisiju na britanskom kanalu Channel 4 te je zaručena za stolara s kojim je dobila i dijete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene