Izgleda duplo mlađe

Vlatka otkrila kakav muškarac je može osvojiti - Ima li zainteresiranih?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

20 godina kasnije Vllatka Pokos za sebe kaže da je mnogo sigurnija u sebe, jača i mudrija.

Megahitovima 'Metak', za koji je nedavno snimila remix i videospot, i 'Ne tražim ništa', Vlatka Pokos je '90-ih žarila i palila.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

'Ponekad kad ovako ljudi mene vole omalovažavat kao pjevačicu, mislim, više me to ni ne ljuti, ali ako netko uopće želi komentirati i biti iole objektivan, onda mora priznati da ja u karijeri imam 2 megahita, a ima malo pjevača koji to uopće imaju u cijeloj karijeri', kaže Vlatka Pokos.

Emilija voli brak: 'Otkad sam se udala sve mi je krenulo na bolje'

Uz pjevanje, njezina najveća ljubav je televizija. I danas joj je, kaže, enigma, zašto su je kao vrhunsku TV voditeljicu maknuli s malih ekrana. 'Više ne trošim previše energije na stvari koje ne mogu promijeniti, ja nisam nikad bila ulizica, nisam nikad molila za posao, nisam nikad tražila političke ili ine veze da bih došla negdje', poručuje poznato lice.



No, lijepa 44-godišnjakinja, koja je već treću godinu najbolja studentica turističkog menadžmenta s prosjekom ocjena 5,0 i koja govori 4 jezika, uglavnom živi od voditeljskih gaža i, priznaje, ima još mnogo neostvarenih želja. Kada su muškarci u pitanju, sada kaže, sigurno zna što želi. 'Mora biti inteligentan, duhovit šarmantan i mora mi se naravno sviđat fizički, mora imat plave oči, šalim se ha ha, mora biti afirmiran u onome što radi, odnosno mora biti strastven u vezi svoga posla, to mi je jako važno', kaže 44-godišnja Vlatka, a pogledajte i cijeli prilog inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene