tko je kriv

Kraj još jedne ljubavne priče - razišli se Vlatka i Ivica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlatka Pokos karijeru je započela kao pjevačica, a zatim kao TV voditeljica. Upisala je studij turističkog menadžmenta na VERN-u i postala jedna od najboljih studentica.

Vlatka Pokos i Ivica Biljan planirali su zajedničku budućnost, ali preko noći nešto se promijenilo i njihovoj je ljubavi došao kraj. Vijest je pomalo iznenađujuća jer se zna da je Vlatka najavila odlazak u Kanadu čim završi sve obveze vezane uz fakultet.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

Nikad sretnija: Vlatka Pokos prošetala špicom sa svojom ljubavi

Čini se kako će sada Vlatka ipak ostati u Hrvatskoj. Problemi su navodno počeli kada je Ivica pročitao Vlatkinu knjigu 'Život u raju' u kojoj je Vlatka pisala o vrlo burnom braku s Josipom Radeljakom. U knjizi je navela kako je supruga prevarila dok su boravili u Italiji i čini se kako se upravo to Ivici nije svidjelo, jer oni koji ga poznaju kažu kako je vrlo konzervativan.

Ivica je na svom Twitter profilu objavio post koji se možda odnosi na njihovu ljubavnu situaciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene