Evo što se promijenilo

Mogu ući u svoje kostime iz 90tih, no njihovi životi više nisu isti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon gotovo 20 godina, Vlatka Pokos, Ivana Banfić i Emilija Kokić ponovno su udružile snage na zajedničkom koncertu u Noći vještica u Splitu. Tri dame oživjele su svoje stare hitove iz '90-ih i raspametile publiku u prepunom klubu.

Mislili ste da su '90-e gotove? Pa, prevarili ste se! Dvadeset godina nakon što su izdale najveće cro dance hitove, Vlatka Pokos, Ivana Banfić i Emilija Kokić još se ne daju. Pjesmama 'Metak', 'Šumica' i 'Javi se' u prepunom splitskom klubu, zapalile su publiku koja je zlatno doba njihove karijere uglavnom provela u pelenama.

Pogledaj i ovo Eni Šukunda - 1 Sve su objasnile! Poznate Hrvatice progovorile o zahvatima kojima su se podvrgnule, ali ima i onih koje kažu da nikada neće pod nož!

Vlatka Pokos, Emilija Kokić i Ivana Banfić nastupile na 90-e partyju u klubu Kameleon

'90-e su bile sjajne. Bilo je puno entuzijazma i pozitivne energije u društvu i općenito u državi i svirala se dobra glazba. Hrvatska je nekako u glazbenom smislu bila okrenuta svijetu, a ne Balkanu i ja sam stvarno žalosna kad vidim što današnji mladi slušaju. Mi smo u 20-ima slušali puno kvalitetniju glazbu', kaže Vlatka.

Megahitovima 'Metak', za koji je nedavno snimila remix i videospot, i 'Ne tražim ništa', Vlatka je '90-ih žarila i palila. 20 godina kasnije, za sebe kaže da je mnogo sigurnija u sebe, jača i mudrija. A za nekadašnju svađu s kolegicom Ivanom Banfić, Vlatka danas kaže da je bila nesporazum.

Poput Vlatke, i Ivana je u 40-ima uspješna na fakultetu. Trenutačno je na drugoj godini psihologije. Za razliku od '90-ih, kada je nastupala i tri puta na dan, danas itekako cijeni svoje slobodno vrijeme. Nakon duže diskografske stanke, ovih dana ponovno ulazi u studio. Svake godine Ivana i suprug se nagrade jednomjesečnim putovanjem. Trenutačno razmišljaju o Indiji, Šri Lanki i Tajlandu, a prvi će put povesti i sina kojeg su dosad čuvale bake.

A naša jedina eurovizijska pobjednica Emilija Kokić je prije 3 godine otvorila školu pjevanja, proslavila je i u svoju prvu godišnjicu braka. 'Otkad sam se udala sve mi je krenulo na bolje pa ne znam je li to zbog papira, ali ova godina mi je bila jako aktivna. Ne znam je li to povezano, možda je. Žene, udajte se', poručuje Emilija.

Pogledajte cijelu priču u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene