Poznate obline

Vlasnica najbombastičnije stražnjice poručuje kritičarima: 'I ja sam mršava'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reperica Nicki Minaj pokazala je svoje bombastično tijelo na naslovnici Billboarda i izgleda fantastično!

31-godišnja reperica Nicki Minaj osvanula je na naslovnici magazina Billboard te progovorila o usporedbama s Beyonce, kako se nosi s konkurencijom te što misli o svom izgledu.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako nezgodno Jedan krivi pokret i pokazale bi previše: Najriskantnija izdanja i previsoki prorezi o kojima se pričalo

'Ima nešto u njenoj radnoj etici zbog čega se uvijek osjećam da, bez obzira koliko se jako trudila, nikad si neću dopustiti usporedbe s njom', rekla je Nicki o svojoj kolegici Queen Bey.

'Uvijek pomičem granice jer sam ja Nicki Minaj'

Nicki je poznata po svojim ubojitim oblinama i stavom prave frajerice. No, čini se da se vlasnica popularne 'Anaconde' ne vidi jednakim očima kakvima je vide ostali.

'Smatram da sam mršava djevojka. Sve što vidimo i što se smatra prekrasnim je previše mršavo. U pjesmi na neki način govorim - Za*ebi mršave djevojke. No, sve je stvar koliko voliš samog sebe. Stoga smatram da sam ja također mršava. Moj je videospot svjetski poznat i njime poručujem svima da se neću skrivati. I sve te plesačice s velikim stražnjicama koje rade za mene, ni one se neće skrivati. Tamnopute djevojke također se imaju pravo osjećati seksi, moćno i važno', rekla je pjevačica za Billboard magazin.

Pjevačicu podupire i slavni modni dizajner Roberto Cavalli, koji je rekao da Nicki inspirira žene i potiče ih da budu više samouvjerene kad su u pitanju njihove obline i općenito izgled.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene