Pogledajte galeriju!

Vjerovali ili ne: Ova ljepotica si je umislila da je DEBELA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Sad kad gledam tu sliku, shvaćam da sam bila jako mršava', komentirala je poznata ljepotica.

Christie Brinkley, jedna od prvih supermodela na svijetu, komentirala je kako je u mladosti bila jako mršava i kako je i sama šokirana činjenicom što je mislila da je jako debela.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley (Foto: Instagram) Ostavlja bez daha Ima 65 godina, a ovako njezino tijelo izgleda u mini bikiniju: "Jesi li ti uopće ljudsko biće?"

Naime, Christie je to komentirala nakon što je nedavno netko na internetu objavio njezinu sliku iz mladosti dok je pozirala u kupaćem kostimu.

>> Ovako je pozirala prije 12 godina - I slika ide na aukciju!

'Našla sam tu sliku i sjećam se kako sam totalno ludjela zbog svog izgleda, mislila sam kako sam jako debela dok sam snimala editorijal', komentirala je Christie.

'Sad kad gledam tu sliku, shvaćam da sam bila jako mršava! Kako je moguće da sam se osjećala toliko nelagodno u takvom tijelu? Kad sam počinjala svoju karijeru supermodeli još nisu postojali, modeli su bili žive vješalice za odjeću. Ti si morala biti tiho, odjenuti odjeću i raditi ono što ti kažu', ispričala je danas 59-godišnja manekenka.

Christie je kroz godine ostvarila zavidnu karijeru, a objavila je i vlastitu knjigu.

'Tijekom godina, modeli su postali brendovi. Postoji beskonačan potencijal u karijeri sad. Ja sam se bavila modelingom, napisala knjigu, otvorila nekoliko vlatitih poduzeća te sam se čak aktivirala u politici. Postala sam delegat za New York', kaže Christie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene