441138
441138
441138
441138
441138

OPA! GLUMAC OBJAVIO VRUĆU FOTKU U KUPAONICI

  • , 23.06.2016., 17:14
  • Autor:
  • komentara

Američki glumac Vin Diesel objavio je vrlo vruću fotografiju nastalu u kupaonici.

 
 
 
 
Vin Diesel (FOTO: Getty)
Vin Diesel (FOTO: Getty)

Vin Diesel je jedan od najseksipilinijih glumaca na svijetu, a to je ponovo dokazao novim selfijem. Vruća fotografija nastala je u kupaonici, a glumac ju je podijelio sa svojim obožavateljima na svom Facebook profilu. Glumac je tako skinuo majicu i pozirao samo s ručnikom oko struka.

Svojim selfijem ne samo da je uspio izmamiti uzdahe, nego se jedna obožavateljica skoro ugušila tijekom svog ručka kada je vidjela njegovu fotku.

'Čitala sam novosti na Facebooku i ručala. Kada sam vidjela ovu fotografiju, zamalo sam se udavila makaronima'. Druga obožavateljica je duhovito prokomentirala kako mu je očita namjera da ovom fotografijom ubije sve žene na svijetu.

48-godišnji Vin Diesel ovom fotografijom prikupio je čak 2.6 milijuna lajkova.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se