AUSTRALSKI MINISTAR

PREDMET SPRDNJE 'Izgleda kao da je na audiciji za Kuma'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video koji su snimili Johnny Depp i Amber Heard postao je predmet sprdnje, a komentirao ga je i čak političar koji je prijetio da će ubiti njihove pse.

Već smo pisali o groznom videu koji su snimili Johnny Depp i njegova supruga Amber Heard, koja je uspjela izbjeći zatvorsku kaznu nakon što je priznala na australskom sudu da je lažirala dokumente kako bi mogla ilegalno uvesti svoja dva psa, Pistol i Boo, u Australiju. Na video, koji je obišao cijeli svijet i postao popriličan predmet sprdnje, osvrnuo se i australski političar koji je prijetio kako će ubiti ljubimce od Deppa i Heard.

Pogledaj i ovo Johnny Depp Zbog Amber Heard Prva supruga Johnnyja Deppa prekinula medijsku šutnju i istupila u javnost nakon dugo vremena: "Bilo je prestrašno"

Ministar agrikulture Barnaby Joyce izjavio je kako Depp izgleda kao da je na audiciji za 'Kuma'. 'Ne mislim da će dobiti Oscara za ovu izvedbu.' S obzirom na to da su se pojavile i glasine kako je Joyce povezan s tim video, on se i na to oglasio, 'što se tiče toga da sam ja režirao taj užasan film, ne, čak bih i ja napravio to malo bolje'.

No, bio je i ozbiljan Joyce, rekavši kako se na kraju radi o tome da je poruka iz videa obišla svijet, te 'pokazala ljudima da ako dolaze u našu zemlju i ne poštuju naše zakone, bit će u nevolji'. 'O tome se radi, da učinimo sve što možemo za našu zemlju, zaštitimo našu floru, našu faunu i naše zakone biološke sigurnosti.'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene