Što Milan ima s tim?

Srpski mediji pišu: Severinina veza s Igorom je laž?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpski mediji naveliko su se raspisali o tome kako je veza Severine Vučković i Igora Kojića samo predstava za medije.

Prošli tjedan Severina je otkrila kako ima novu ljubav,a ubrzo je otkriveno i kako je njen novi odabranik Igor Kojić, 28-godišnji srpski bivši golman.

Pogledaj i ovo Severina posvetila im pjesmu Severina prvi put komentirala prijateljstvo svojih bivših Kojića i Popovića: "Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret"

Severina ima novog dečka: 'Zaljubljena sam do ušiju'

No, sada su se u srpskim medijima pojavili navodi kako je njihova veza – potpuno izmišljena. Kako navodi srpski Alo, Severina i Igor ciljano su plasirali vijest o svojoj vezi jer im medijska eksponiranost u tom smislu oboma odgovara.

'Severina je zaljubljena, ali ne u Kebinog sina, već u jednog znatno starijeg biznismena koji je u braku, a s druge strane, Igor je bivši nogometaš koji se preko priče o ljubavi sa pjevačicom planira probiti kao nogometni menadžer', pišu srpski mediji.

Prvi zajednički selfie Severine i njezinog novog odabranika

Prema izvoru za list 'Naše novine', Severina i Igor u cijeloj su priči imali veliku pomoć Igorove majke Olje, koja poznaje Severinu več ranije. Igorova majka navodno je i izjavila kako je zadovoljna sinovim odabirom i 'da navija za ljubav' - no prema pisanju srpskih medija i to je dio cijele 'predstave'. Igorova majka u obitelji navodno drži sve konce u svojim rukama pa je tako i supruga Kebu uvjerila kako je ovo dobar način promocije za Igora.

Alo prenosi i informaciju kako je Severina ovim potezom htjela izbaciti iz takta svog bivšeg Milana Popovića s kojim ima sina Aleksandra, koji kako pišu srpski mediji, očekuje novu prinovu sa srpskom manekenkom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene