Cannes 2013.

Za njim su uzdisale žene u Cannesu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najstarijih i svakako najvažniji filmski festival okupio je najveće i najpoznatije ljude iz svijeta filma na jednom mjestu - u Cannesu!

U utorak navečer u Cannesu je otvoren 66. po redu filmski frestival. Jedan od najstarijih i svakako najvažniji filmski festival okupio je najveće i najpoznatije ljude iz svijeta filma na jednom mjestu.

>>  Besprijekorna i u 48-oj: Pomela konkurenciju na crvenom tepihu!

Pogledaj i ovo showbuzz Glumica iskreno 'Briznula sam u plač kad sam čula vijest, svi su mislili da sam prolupala'

Dok u žiriju sjedi Steven Spielberg, a domaćica događaja je Audrey Tautou, za otvorenje je prikazan film 'Veliki Gatsby' redatelja Baza Luhrmanna.


Film o razuzdanim 1920-im godinama

Film temeljen na romanu američkog književnika F. Scotta Fitzgeralda smješta radnju na sjevernu obalu Long Islanda i New York u ljeto 1922., gdje američko društvo uživa dotad nezapamćenu razinu prosperiteta i cvata ekonomije.

Glavni junak Nick Carraway (Tobey Maguire) koji se doselio na Long Island nađe se fasciniran tajanstvenom prošlošću i raskošnom stilu života svog susjeda Jaya Gatsbyja (Leonardo DiCaprio). Režiser je Baz Luhrmann najpoznatiji po režiranju Moulin Rougea s kojim je osvojio dva Oscara.

Na otvorenju filmskog festivala pojavile su se zvijezde poput Nicole Kidmann, glavnih glumaca 'Velikog Gatsbyja', ali i slavne osobe iz Hollywooda poput Cindy Crawford.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene