Tvoje lice zvuči poznato

SMIJEH DO SUZA Ni vlastite majke ne bi ih prepoznale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga sezona zabavno-glazbenog spektakla koji je rušio rekorde gledanosti donosi još više smijeha, zabave i nevjerojatne transformacije.

Na Novoj TV počeo je show Tvoje lice zvuči poznato’. Najiščekivaniji show godine vratio se na male ekrane i to u svom punom sjaju, a gledatelje uz male ekrane dočekali su voditelji Rene Bitorajac i Igor Mešin.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat, TLZP Show za pamćenje! Prijatelji iz djetinjstva na ovo su se pripremali odmalena, a izveli su nešto dosad neviđeno: "Sad smo zajedno na pozornici i gleda nas cijela Hrvatska!"

Slavni voditeljski dvojac ponovio je pravila ovog showa. Zadatak je jednostavan - kandidati moraju što bolje emitirati nastup koji su dobili na fotoruletu. Glasovninm i tjelesnim transformacijama trebaju osvojiti žiri koji kandidatima može dodijeliti bodove koji se kreću od najnižih 4 do najviših 12 bodova. Također, svaki od kandidata može pet bodova dodijeliti nekome od kolega, a svi osvojeni brojevi na kraju se zbrajaju. Onaj tko prikupi najviše bododva osvaja nagradu od 10.000 kuna koje Nova TV donira humanitarnoj udruzi koju odabire pobjednik.

Mnogima se vratio osmijeh na lice nakon što je na pozornicu stigao Mario Petreković koji je zajedno s Igorom Barberićem otpjevao pjesmu 'Beautiful Liar' koju izvorno pjevaju Beyoncé i Shakira.

Postati će ovisnici: 'Samo neka uživaju i kad sve završi samo će htjeti još'

Prve transformacije Dušana Bućana, Saše Lozara, Luke Bulića, Ivana Šarića, Maje Šuput, Maje Posavec, Renate Sabljak i Ivane Marić su spremne i uzbuđeni kandidati pozivaju vas sve da ih bodrite putem malih ekrana i društvenih mreža!

'Nema lošeg čovjeka, nema loše točke. Ljudi, bit će žao svima koji propuste to’, sa smiješkom na licu kaže Luka Bulić.

Dragi svi pozivam vas da gledate novu sezonu TLZP zato što je prebolesno dobra’, poručila je svima Maja Posavec.

Prve transformacije Dušana Bućana, Saše Lozara, Luke Bulića, Ivana Šarića, Maje Šuput, Maje Posavec, Renate Sabljak i Ivane Marić su spremne i uzbuđeni kandidati pozivaju vas sve da ih bodrite putem malih ekrana i društvenih mreža!

Osim natjecatelja uzbuđeni su bili i članovi žirija Tomo in der Mühlen i Sandra Bagarić kojima se pridružio i Branko Đurić Đuro.

Više o najgledanijem i najzabavnijem showu pratite na službenoj stranici 'Tvoje lice zvuči poznato'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene