Ubiru novac

Već otvorena kladionica: Kojeg će spola biti beba Williama i Kate?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nekoliko sati nakon što je Buckinghamska palača objavila da je Kate Middleton po drugi put trudna, kladionice su oživjele i kladioničari već ubiru prvi novac onih koji žele staviti svoje uloge na sljedeću britansku kraljevsku bebu!

'Ako nas je beba George ičemu naučio to je da se britanska javnost voli kladiti na kraljevske potomke i pripremamo se za još jedno spektakularno razdoblje na kladionicama. Novac već stiže i očekujemo da će ovo biti najveća novina na tržištu klađenja', kazao je glasnogovornik internetske kladionice Paddy Power.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton s djecom poruke podrške stižu sa svih strana Kate Middleton u objavi o borbi s rakom dirnula javnost spominjanjem svoje djece: ''Trebalo nam je vremena...''

Mary, Victoria, Elizabeth i Philip na Paddy Poweru stoje 10/1 kao najpoželjnija imena, dok kladionica William Hill nudi omjer 20/1 da će Kate roditi blizance. Kako palača nije objavila termin poroda i na to su pale prve oklade, a u igri je 21. travnja, rođendan kraljice Elizabethe II.

Slična je reakcija bila i nakon objave prve trudnoće u prosincu 2012., nakon što je Kate završila u bolnici zbog jutarnjih mučnina. Mediji u Velikoj Britaniji javljaju da Vojvotkinja od Cambridgea i ovaj put pati od istih simptoma, ali da je odlučeno da se s tim nosi unutar zidina palače, a ne u privatnoj bolnici ispred koje su prošle godine 'kampirali' paparazzi.

Službeno je - Kate Middleton očekuje drugo dijete!

Uobičajeno zanimanje javnosti za kraljevski par se nakon objave vijesti udeseterostručilo, svaka se fotografija pomno proučava ne bi li se otkrio trudnički trbušćić, a nagađanja medija o gotovo svemu - o spolu, boji kose, težini, imenu....teško da će prestati do samog kraja.

Usprkos uzbuđenju zbog nove prinove Kate i Williama, dolazak na svijet druge bebe nije ustavno značajan kao što je to bilo rođenje Georgea.

'Par već ima nasljednika. Stoga, bilo da je djevojčica ili dječak, bit će četvrta ili četvrti u nasljednoj liniji, svakako iza princa Georgea', kazala je Clarissa Campbell Orr, stručnjakinja za monarhiju na sveučilištu Anglia Ruskin u Cambridgeu.

Mediji navode da se uvijek vjerovalo da će Kate imati barem dvoje djece - 'nasljednika i rezervu', uobičajen naziv za dvoje kraljevske djece pa je pitanje samo bilo kada će roditi drugo. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene