Premršava?

Domaća ljepotica odgovara: 'Čula sam dosta prigovora na svoju kilažu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U zadnje vrijeme mnogi su joj rekli da bi se trebala udebljati.

Vandi Winter malo slobodnog vremena ostane vrlo malo. Opuštanje nakon iscrpljujućih nastupa poznata pjevačica pronašla je u pilatesu

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

.Izvedbom pjesme 'Sweet child O'Mine' Vanda je pobijedila u ulozi Axl Rosea iz Guns 'n' Rosesa

Kazališne daske njezina su ljubav. No, malo tko zna da Vanda Winter često vrijeme provodi i na spravama za vježbanje. 'Imam laganu grbicu u donjem dijelu leđa, koja mi onda nekad zna biti i bolna, jer je to iskrivljenje. Vježbanjem to sve skupa držim pod kontrolom i sprečavam da se to pogorša', kaže Vanda.

Zato su vježbe istezanja i snage gotovo najvažnije kako bi ova glumica i pjevačica na sceni pokazala sve što zna i umije. Dva do tri puta na tjedan, Vanda se prepušta svojoj pilates trenerici. Vježbe, kaže, ponekad tjeraju suze na oči, no što se mora nije teško. Zadaci koji su pred njom na sceni ne ostavljaju prostora za pogreške. Vanda zna reći kako ''jedino u umjetnosti ljudski život ima smisao''. A kada se s umjetnošću našalimo, onda nastaje glazbeni show 'Tvoje lice zvuči poznato' koji obara rekorde gledanosti. Iz emisije u emisiju Vanda sve više uživa u zahtjevnim transformacijama.

'Svaka je uloga u principu za mene bila izazov, koliko je meni kao vokalistici na neki način imponiralo to da sam dobivala većinom velike pjesme, toliko sam bila svjesna i toga da mi je to otežavajuća okolnost. Kada karikiraš glas puno ti ga je lakše karikirat na dva tona nego na dvije oktave', priznaje.

Pred Vandom i ostalim kandidatima još je nekoliko izazova. A onda se ova crvenokosa dvadesetosmogodišnjakinja vraća nekim novim, ali i starim obvezama: 'Za početak ću biti na raspolaganju svom matičnom kazalištu, kazalištu Komedija, igrat ću stare predstave i eventualno se naći u nekim novim podjelama. I nadam se da ću nać malo vremena više se pozabaviti sa svojom glazbom, koja je konstantno na listi čekanja zbog glumačkih angažmana', kaže Vanda.

I dok često, kaže, zapostavlja prijatelje zbog previše obaveza, ljubav je stvar zbog koje ruši sve vremenske barijere. Ipak, teško joj je kaže javno izjaviti kako je zaljubljena: ''Stvarno ali stvarno ne bi htjela da me se u javnosti percipira kao udavaču, što mi mlade cure u javnom životu je nešto što ne možemo izbjeći. Uvijek se postavlja pitanje s kim je, kad će se udat, kada će imati djecu', kaže Vanda.

Na obitelj gleda sa smiješkom na licu, pa se iskreno nada kako će jednom i ona sretno saviti svoje gnijezdo. U obiteljskom okruženju će provesti i prve slobodne trenutke. Mama će joj tada, iskreno progovara, vjerojatno suptilno gurkati tanjur u ruke:

'Čula sam dosta prigovora na svoju kilažu do sad pogotovo od ljudi koji me znaju oduvijek, koji imaju poluroditeljski odnos prema meni. prigovaraju da moram jest, a ja jedem ali šta ću kad puno radim pa to i ode', objašnjava.

A već ovog vikenda Vanda će otpjevati popularnu Lambadu kao grupa Kaoma. I ne sumnjajte, ''Tvoje lice zvuči poznato'' i ovog će vas puta dobro nasmijati i zabaviti!

Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene