Prelijepa Vanda

Bajkovito izdanje crvenokose ljepotice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica i pjevačica koja se proslavila ulogom u seriji 'Stella' Vanda Winter našla se ovih dana u jednoj novoj ulozi.

Vanda Winter je novo zaštitno lice eNVy room kampanje za kolekciju proljeće/ljeto 2014., pa se tako glumica našla po prvi puta na setu i kao model. Za kampanju je odabran večernji program kolekcije koji je osim u čipki izrađen i od lepršavog muslina u raskošnom i pomalo strogom pliseu.

Pogledaj i ovo showbuzz Judita za Envy Domaća ljepotica kao hollywoodska zavodnica - prava je fatalna žena!

Otpjevala je poznati hit 'da se smrzneš' - 'To je to!'

O tome kako su odabrali Vandu za zaštitno lice, Vjeko i Nikica iz eNVy rooma rekli su: 'Vandu smo upoznali kada smo i ona i mi bili na početku karijere. Od tada bez prekida surađujemo. Kroz višegodišnju suradnju razvilo se i dobro prijateljstvo. Odabir Vande za zaštitno lice logičan je nastavak naše suradnje'.

'Dugogodišnja suradnja s eNVy roomom donijela mi je zanimljivu novu ulogu – ulogu modela u njihovoj kampanji. Iako u tome do sada nisam imala iskustva uživala sam, zabavila se i naučila specifična pravila jedne druge vrste 'seta'. Veseli me što sam ovaj put ja bila njihov odabir i jedva čekam vidjeti gotove fotografije', rekla nam je glumica Vanda Winter, zvijezda serije 'Stella'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene