455618
455618
455618
455618
455618

ODBRUSIO MU ''Dođi me vidjeti, ako misliš da lažem''

  • , 02.11.2016., 11:28
  • Autor:
  • komentara

Slavni glumac demantirao je glasine o svojoj bolesti.

 
 
 
 
Val Kilmer, Michael Douglas (Foto: Getty)
Val Kilmer, Michael Douglas (Foto: Getty)

Nakon što je Michael Douglas izjavio kako se njegov kolega i prijatelj Val Kilmer bori s rakom, Val je odlučio demantirati sve glasine. Na svom Facebook profilu jasno i glasno napisao je kako Michael nije dobro obaviješten. ''Volim Michaela Douglasa, ali krivo je obaviješten. Posljednji put sam s njim pričao prije dvije godine, kada sam ga pitao da mi preporuči specijalista koji mi može postaviti dijagnozu za kvržicu u grlu zbog koje sam morao prekinuti putovanje sa svojom predstavom Citizen Twain. Završio sam na pregledu stručnjaka iz Kalifornije koji su zaključili da nemam rak'', napisao je Val.

Val Kilmer (Foto: Getty Images)

Douglas je, naime, tijekom gostovanja u emsiji Jonathana Rossa javnosti obznanio kako Val boluje od raka jezika. Kilmer je tako proživljavao najteži period u životu, bar prema nedavnim riječima Michaela Douglasa. ''Stvari ne izgledaju dobro za Vala. On je u mojim mislima'', rekao je Michael i dodao kako je to razlog zbog kojeg se povukao iz javnog života.

No, Val mu nije ostao dužan, U dugačkom Facebook postu napisao je i kako je snimio tri filma u zadnjih godinu dana, od kojih je jedan sam i režirao. ''Dođi me vidjeti kako sam živ i sretan u Westwood sljedeći tjedan ako misliš da lažem, napisao je Val i dodao kako neki fanovi krivo misle kako ne govori o svojim privatnim problemima jer se ne brine o zdravlju te se samo oslanja na ljubav i molitvu. ''To ne može biti dalje od istine'', zaključio je poznati glumac koji ne zamjera Douglasu.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se