Nova TV

Uzbudljiva i vesela novogodišnja noć na Novoj TV

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još je jedna godina na izmaku, a Nova TV je kao i uvijek pripremila zanimljiv program za gledatelje kako bi u veselom društvu dočekali novu, 2015. godinu.

Započnite lijepu večer uz epizodu omiljene serije Kud puklo da puklo, u kojoj će se desiti zanimljivi obrati u mjesnom odboru ali i u Krešinom životu. U novoj godini očekuje nas kratka pauza emitiranja serije Kud puklo da puklo stoga nikako ne propustite uživati uz omiljene Oštrovčane posljednjeg dana 2014. godine.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Blagdanski ugođaj na Novoj TV: 'To je praznik ljubavi'

Pravi borilački spektakl očekuje nas na Staru godinu na Novoj TV! Legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović ulazi u ring protiv starog znanca, Satoshija Ishiija. Posljednji put snage su odmjerili ovog ljeta u Japanu. Tada je Cro Cop slavio u drugoj rundi, nakon što je liječnik prekinuo meč. U zadnjem danu 2014. godine osvetu zbog poraza Ishii opet traži na domaćem terenu – u Tokiju. Protiv jednog od najboljih japanskih boraca, 28-godišnjeg Ishiija, Cro Cop će na priredbi ''Inoki Bom Ba Ye'' krenuti u borbu za 30. profesionalnu pobjedu u slobodnoj borbi. Adrenalinsko Silvestrovo ne propustite na Novoj TV!

Gledatelji će i ove godine uživati u novogodišnjem specijalu 'I godina Nova 2015.' Glazbeni hitovi i pozitivna energija ispunit će svečanu večer, a najpopularniji hrvatski glazbenici garantiraju zabavu. U 2015. godinu ispratit će vas Severina, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Jasmin Stavros, Drugi način, Jole, Mate Bulić, Neda Ukraden, Zlatko Pejaković, Petar Grašo, Sandi Cenov i drugi.
Ove godine i prije ponoći gledatelji ce moći uživati u novogodišnjem glazbenom show-u 'S Novom u Novu'. Uz pregršt dobre glazbe gledatelji se mogu uključiti u program uživo, čestitati Novu godinu ili obaviti novogodišnju kupnju za jednu kunu. Voditelji glazbenog showa bit će Mirna Maras i Boris Mirković.

Uživajte u zabavnim emisijama i pregršt dobre glazbe, dočekajte 2015. godinu veselo uz Novu TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene