prate je glasine

Usprkos mučninama: Trudna Kim u lateksu - imala ispad na Twitteru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uzbudljiv je tjedan u Kardashian-Jenner obitelji, a nakon što je Kim objavila kako je opet trudna počela su i šuškanja koja reality zvijezda očito više neće tolerirati.

Kim Kardashian nikada nije bila sramežljiva oko svojeg života, bilo poslovnog ili privatnog, a otkako je izašla vijest kako ona i suprug Kanye West čekaju i drugo dijete ne prestaje zanimanje za reality zvijezdu.

Pogledaj i ovo Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Mama i kći u izlasku Iako nikad nije skrivala ljubav prema botoksu i nožu, danas izgleda bolje i od 18-godišnje kćeri

Kim Kardashian i Kanye West objavili da čekaju drugo dijete – svi su pomislili na istu šalu

34-godišnji Kim imala je pravi ispad na Twitteru nakon lažnih glasina oko njezine trudnoće, da su se o njezinim objavama zabrinuli čak i iz samog Twittera koji ju je direktno pitao je li njezin profil hakiran ili sama objavljejuje sve to. Ispostavilo se da su to samo mušice trudne Kim.

Ipak, iako je prošla prvo tromjesečje, ne odustaje od seksi haljina koje naglašavaju njezino tijelo. Tako je svoje slavne obline upakirala u lateks haljinu boje kože. Iako se prije samog pojavljivanja u Nashvilleu žalila na mučnine, izgleda kako je na sve zaboravila čim se odlučila pojaviti u seksi izdanju.

Izgleda kako ćemo od Kim i u ovoj trudnoći vidjeti svakojake modne novitete, ali i ispade. Baš je prava moderna trudnica!
 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene